Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Cipele s hrvatskim potpisom: Hero4Heroes predstavlja Superheroicly Shoes

Hero4Heroes prvi put predstavlja i Superheroicly tenisice s već prepoznatljivim motivima printa savršene za svakodnevne šetnje i užurbaniji ritam svakodnevice.

Uspjeh ostvaren pri predstavljanju prve kolekcije cipela na petu za proljeće i ljeto 2018. na reviji održanoj tijekom njujorškog tjedna mode u rujnu 2017. dao je Marijani Hero, dizajnerici odjeće i modnih dodataka okupljenih u brend Hero4Heroes dodatni poticaj da najširu publiku upozna sa svojom drugom kolekcijom cipela Superheroicly vol 2 .

Nakon otkačenih štikli na block petu na red su došle zaigrane klompice i sandale te zavodljive salonke sa špicastim vrhom. Hero4Heroes prvi put predstavlja i Superheroicly tenisice s već prepoznatljivim motivima printa savršene za svakodnevne šetnje i užurbaniji ritam svakodnevice.

Zaigrane, odvažne, raznobojne i kreativne, nova kolekcija ostaje vjerna prepoznatljivom stilu karakterističnom za Hero4Heroes, s jarkim kolorističkim akcentima, detaljno razrađenim uzorcima i šljokicama. Cipele su izrađene u limitiranom broju, prateći najviše standarde talijanskih majstora postolara, od vrhunske kože u različitim varijantama, od originalne preko metalik i zrnaste do popularnih glitter materijala.

Stvarajući modu za heroine svih uzrasta – Hero4Heroes obraća se odvažnim ženama, koje su dovoljno hrabre da sivilo zamijene eksplozijom boja.

Kampanja za novu kolekciju snimana je u Londonu.

Više

Trendovi

Grand Hotel Bonavia u Rijeci savršeno je poslužio kao kulisa nove kampanje branda Hero4Heroes s pomalo retro, melankolično-dramatičnim filmskim prizvukom koji je savršeno dočarao...

S modne piste

10. Riječke stepenice, veliko slavlje mode biti će proslavljeno sa čak dvadeset modnih revija i kolekcija za jesen/zimu.

Trendovi

Riječka dizajnerica Marijana Hero koja stoji iza modnog brenda Hero4Heroes predstavlja novu kolekciju odjeće Mansión de Flores 16/17.

S modne piste

Riječke stepenice opet oduševile, uživao i Rade Šerbedžija

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.