Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Čisto zlato na koži – tajne Orpur kvalitete

Jeste li znali da je miris stimulans dobre energije?

Znanstveno je dokazano da nas mirisne note mogu opustiti, poboljšati nam raspoloženje, a djeluju i kao poticaj samopouzdanju! A kada je u pitanju miris koji nosi oznaku Orpur, taj efekt se povećava jer znate da na svojoj koži nosite upravo najkvalitetnije sastojke.

Orpur u prijevodu znači „čisto zlato“, i tu etiketu je kreirala kuća „ukusa i mirisa“ Givaudan, i to samo za izvanredne sastojke najfinijih prirodnih sirovina.

Baš takav je i novi Avonov miris Wonder iz kolekcije Today, Tomorrow, Always. U pitanju je novi, svjež miris čiji su sastojci vrhunske Orpur kvalitete. Miris pupoljka cvjeta naranče je svježiji i zeleniji od potpuno procvjetalog cvijeta naranče, pomiješan sa svjetlucavim bergamotom, i toplom, dugotrajnom cedrovinom – na koži dugo ostavlja osjećaj luksuza i svježine. A tajna kvalitete leži upravo u svježe ručno ubranim pupoljcima cvjeta naranče i vrhunskim sastojcima, a cvjetna i mošusna nota ovog mirisa zadovoljit će i one s najistančanijim mirisom.

Novi Wonder miris iz Today, Tomorrow, Always kolekcije dostupan je u Avonovom katalogu od 1. travnja po cijeni od 22,50 € (169,53 kn).


Darujemo dvije čitateljice!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 28. travnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnici:

  • Dubravka Bubenik
  • Ika Stanić

Ne propustite

Beauty report

Iskreni i duboki odnos dvije prijateljice, inspirirao je Avon da kreira novi miris u svojoj bogatoj parfemskoj kolekciji - Today, Tomorrow, Always EVERLASTING!

Beauty report

Već pri prvom nanošenju koža izgleda osvježeno i odmorno, a poslije samo sedam dana redovnog korištenja dosadni i uporni podočnjaci blijede.

Beauty report

Svaka žena zaslužuje osjećati se izuzetnom, jer to i jest.

Beauty report

Otkrijte svoju unutrašnju vatru uz zadivljujući blend novih Avonovih mirisa za nju i njega – „Attraction Awaken“.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.