Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti stručnjaka

Collagen Nutriage tekući eliksir zdravlja i mladosti

Jedan od noviteta na hrvatskom tržištu, koji će sigurno opravdati povjerenje, jest Collagen Nutriage, brenda Forever Young.

Turbulentan ritam svakodnevice nerijetko ostavlja traga na naše zdravlje, fizičko i psihičko. Stres, nagomilane obveze, neuravnotežena prehrana, okoliš – svaki od ovih faktora igra ulogu u narušavanju sveopćeg stanja organizma. Međutim, primjetno je kako je došlo do kolektivne epifanije: naše zdravlje najdragocjenija je stvar koju imamo. U skladu s time, kako bi tijelo izdržalo sve napore i izazove koje pred njega stavlja život u 21. stoljeću, važno ga je nahraniti iznutra. Jedan dodatak prehrani posebice blagotvorno utječe na cjelokupno zdravlje, a time i na vanjštinu. Riječ je o kolagenu, proteinu kojeg pronalazimo u kostima, mišićima, koži i tetivama, a tijelu pruža strukturnu podršku, snagu i elastičnost. Samim time, učinkovito briše znakove starenja, stoga ni ne čudi kako postoji pomama za ovim „eliksirom zdravlja i mladosti“.

Ipak, kako bi se u moru proizvoda na tržištu izabrao onaj najkvalitetniji, potrebno je educirati se i istražiti zašto baš njemu treba pokloniti svoje povjerenje. Jedan od noviteta na hrvatskom tržištu, koji će sigurno opravdati povjerenje, jest Collagen Nutriage, brenda Forever Young. Ovaj inovativni, znanstveno formulirani i funkcionalni dodatak prehrani sadrži hidrolizirani riblji kolagen, MSM, hijaluronsku kiselinu, vitamine, minerale i prirodne antioksidanse. Svi ovi fantastični nutrijenti i sastojci klinički dokazano djeluju na sprječavanje nastanka bora i usporavanje starenja kože te pozitivno utječu na zdravlje i ljepotu kose, kože i noktiju te zdravlje zglobova.

Collagen Nutriage dodatak je prehrani osmišljen i proizveden u Hrvatskoj, a čitav proces, koji je u konačnici doveo do vrhunske formule, trajao je godinu dana. Svi sastojci, doze i svaka etapa proizvodnje znanstveno su potkrijepljeni, a na kolagenu brenda Forever Young radio je tim stručnjaka u suradnji s nutricionisticom Ivom Tokić Sedlar s Oxford Brookes University. Collagen Nutriage dolazi u tekućoj formi, što je svojevrsna nadgradnja jer dokazano je kako tijelo bolje apsorbira kolagen u tekućem obliku. Sadrži točno 10 000 mg Naticol® hidroliziranog ribljeg kolagena, 500 mg vitamina C, 1500 mg MSM-a, kao i moćne antioksidanse: kurkumu, ekstrakt kore šipka i astaksantin. Također, obiluje i vitaminima A, D i E kao i B kompleksom, a ugodnog je okusa šumskog voća.

Autentičnost ovog premium proizvoda očituje se u visokoj UV zaštiti širokog spektra (UVA + UVB), što rezultira moćnim fotoprotektivnim i antioksidativnim djelovanjem te zaštitom od sunčevih zraka iznutra prema vani, za sve tipove kože. Jedinstvena i inovativna formula ima iznimno snažno djelovanje na zdravlje kože, kose, noktiju, ali i cijeloga tijela.

Pomno odabrani sastojci osnažit će tijelo iznutra, a samim time i izvana. Collagen Nutriage koži vraća elastičnost, hidrataciju i punoću, a povećava čvrstoću noktiju i kose.

Vođen najsuvremenijom opremom i znanstvenim saznanjima, tim stručnjaka stvorio je savršenu formulu, dosad neviđenu na tržištu, implementiranu u ovaj premium kolagen, od sada dostupan na webshopu https://kolagenboost.com/proizvod/kolagen-nutriage-500-ml/.

Više

Darivanje

Osim ulja i vodice koji se dobivaju iz latica, u proizvodnji kozmetike koriste se i drugi dijelovi ruže, poput njezina ploda – šipka.

Budi fit

Zamislite i hodanjem gubite kilograme! Umjesto kave, prijateljicu pod ruku i đir po gradu!

Darivanje

Vitaminska emulzija C+ je zbog svojih formulatornih specifičnosti pogodna za normalnu do suhu kožu, a posebice zrelu, kao i za one koji preferiraju laganije,...

Trendovi

Povezanost ljudi koji nose FREYWILLE nakit, zanimljivo  je interpretirao Ante Odak kroz seriju fotografija  nadahnutih dalmatinskim tiramolima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.