Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
horoskop
horoskop

Horoskop

Crnohumorni zodijak

Slijedi ono najgore o znakovima, generalizirano i prenapuhano, ali skroz zabavno – ako volite crni humor. Zabranjeno se uvrijediti.

Evo malo cinizma i šale na svoj (i tuđi) račun. Slijedi ono najgore o znakovima, generalizirano i prenapuhano, ali skroz zabavno – ako volite crni humor. Zabranjeno se uvrijediti.

Ovan

Ratnik, prvi, sklon igrama i spletkama, često nagao (što je posljedica koleričkog temperamenta). Voli žene (muškarce), smatra ih seksualnim objektima i poslije „obavljenog“ ih često „šutne“ (Kazanova i Marlon Brando). Jak ekonomist i većinom radi dobro plaćen posao.

Mane: ponos, brzopletost i ego.

Može biti sadist.

Bik

Voli jesti, piti i spavati. Uz to (tako kažu) i seks. Temperamentan, diplomata, tvrdoglav, lijen (osim ako nije dobro plaćen posao). Materijalist, često uspješan u politici i vojnim djelatnostima, ali i u ekonomiji. Mecena za umjetnost, mada kažu da i Bikovi imaju talenta da nešto sami stvore.

Mane: nepopustljivost, sklonost alkoholu, ljubomora.

Blizanac

Osobe „pola-pola“. Koliko imaju dobrih, toliko imaju i loših osobina. Privlačni ali hladni, inteligentni ali neemotivni, samokritični, ali vole pljuvati po ostalima. Kontradiktoran, dualan znak koji danas tvrdi jedno, sutra drugo i onda pljuje po onome što je još jučer kovao u zvijezde.

Često biseksualni.

Rak

Vodeni znak koji je promjenljivog raspoloženja, koji se pronalazi u skoro svakoj profesiji ali mu treba vremena da se odluči za samo jednu. Ako to ne uradi na vrijeme, može postati socijalni slučaj.

Inače je dobar domaćin, blagog ponašanja i temperamenta, emotivan i hipersenzibilan, lako se uvrijedi ali ne pokazuje da je povrijeđen ili da mu nešto smeta.

Često poetska/umjetnička duša.

Mane: lako uvredljiv, sklon porocima, preemotivan, ponekad zaboravan.

Lav

Nijedan Lav ili Ovan nije daleko dogurao u životu, a da su ga ljudi voljeli ili da nije ubijen ili izvršio samoubojstvo. Diktator, ne priznaje svoje pogreške, uvijek je u pravu, miran ako je nadjačan ili se nalazi u okolini koja je intelektualno (ili u nekom drugom polju) iznad njega. Može biti diplomat, ali rijetko.

Ako ima moć, okolina je nastradala.Najbolje ga je nahraniti i dati mu njegov prostor da ne bi tiranizirao okolinu.

Djevica

Pomalo dualan znak, dobar u skoro svemu što radi, samokritičan, ponekad svojeglav i lijen. Analitičan, materijalist kao i Bik, promjenjive naravi, dobroćudan i impulzivan.

Ako prenagli, zna upropastiti situaciju pa zvati prijatelje da ga spase.

Ima boemsku crtu što podrazumijeva kartanje, alkohol i svakojaki seks.

Vaga

Jedini zračni znak s iskrenim emocijama (zračni znaci su Blizanci, Vage i Vodenjaci), ali prilično nesređen znak. Skloni su lijepim i rijetkim stvarima, dobri dekorateri i prijatelji.

Žene Vage nisu opterećene konzervativnim odgojem u ljubavi.

Mane: puno troše, hiroviti su i ne znaju što hoće u životu, često su neurotični.

Škorpion

Depresivan i jako misteriozan znak. Često se krije iza maske zezanta, uspješan u poslovima koji zahtijevaju dinamiku – marketing, prof. vozač, promotor itd. Voli drogu, a ako je droga previše ekstremna, alkohol ima ulogu vode.

Jako ljubomoran, impulzivan i osvetoljubiv. U kombinaciji s Bikom 100% čista strast.

Sklon razbijanju i destrukciji sebe i ostalih.

Strijelac

Filozofi puni sreće, ludi vozači, često kockari i hazarderi.Neće posustati kad stanu iza nečega, niti priznati da su „popušili“ – slično kao i Lavovi. Kardinalan znak.

Njihova uglavnom mora biti posljednja, mada nekad znaju i mudro šutjeti.

Ne vole stege i konzervativizam, otvoreni su maksimalno i skloni debatama. S njima se može surađivati. Uglavnom ateisti, agnostici.

Jarac

Materijalisti, znaju biti lijeni i tvrdokorni. Mogu izrasti u matematičara ili programera, ali uglavnom ne doguraju predaleko. Ali ako se prihvate nekog posla, mogu ga uraditi do perfekcije. A može im biti i mrsko pa da sve to propadne.Prihvaćaju jedino “betonske” dokaze o bilo čemu, posebno duhovnosti (mada nije nemoguće da i njima nađu zamjerku).

Cinizam i bahatost im nisu strani, a nekad znaju i tuđe uspjehe pripisati sebi. Ali to uglavnom nisu loši ljudi.

Žene Jarčevi su izuzetno „na cijeni“.

Vodenjak

Promjenljive naravi, plitkih emocija (umisle sebi kao i Blizanci da su to iskonske, duboke emocije ali ne treba ih pokušati razuvjeriti), jako pametni, ponekad skoro genijalni, prilično. Dobri prijatelji, ali zbog iskrenosti i otvorenosti im neki znaju zamjeriti.

Vole se šaliti, ali su i humani.

Kao i Blizanci, s jedne strane su altruisti i kažu da nas u eri Vodenjaka čeka nova renesansa i napredak, ali s druge strane prvo mora doći i proći Sodoma i Gomora te kataklizma. Sudjeluju često u orgijama i većinom su skloni alkoholu i švrljanju.

Preporuka: izbjegavati duže druženje s njima.

Ribe

Svi znakovi su objedinjeni u ovom znaku, što nikako nije dobro. Kriza identiteta, divergentnost koja uzrokuje podijeljenost na sve strane, kontradiktornost, te najjače izražena promjenjivost raspoloženja su osobine koje nisu za pohvalu.

To može biti osoba koja će vam hladnokrvno otkinuti glavu ili se rasplakati ako joj potrefite „žicu“.

Treba ih izbjegavati, usprkos činjenici da su dobar broj genija upravo pripadnici ovog znaka.

Ne propustite

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Rak.

Horoskop

Osobine tipične za neki astrološki znak u mladosti, ponekad se mogu pretvoriti u svoju suprotnost “pod stare dane”.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vodenjak i Bik.

Horoskop

U kojem znaku se rađaju hladne i misteriozne, a u kojem fatalne ljubavnice koje razaraju život i brak

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.