Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Crocs Siren klompa za slovensku glazbenicu Raiven

Jedna od njih je i mistična Raiven, ovogodišnja slovenska eurovizijska predstavnica, s kojom Crocs nastavlja modnu priču.

S novom kolekcijom “Self-expression”, Crocs dopire do svih mladih duša da pronađu svoj jedinstveni par i iskoriste ga za izražavanje svog karaktera. U kolekciji se nalaze i Crocs modeli s platformom, koji pojedincima omogućuju pronalaženje vlastitog osobnog izričaja i na taj način prihvaćaju brend kao dio svog imidža.

Jedna od njih je i mistična Raiven, ovogodišnja slovenska eurovizijska predstavnica, s kojom Crocs nastavlja modnu priču. Glazbenici se povezuju i inspiriraju druge da pokažu svijetu tko su oni zapravo, što je moto brenda Crocs, “budi takav kakav jesi”.

Ili ih volite ili ne!

Sara Briški Cirman – Raiven nosila je bež Crocs Siren klompu na Euroviziji, prigrlivši izgled odvažnosti i elegancije u isto vrijeme s povišenim potplatom i blagom petom. Parom koji je odabrala dodala je nešto više u svoj stil, no ujedno joj je par omogućio eksperimentiranje i stvaranje neočekivanih modnih kombinacija. S obzirom na njezin stil i karakter, očarale su je i Jibbitz bedževi, u blago sjajnim srebrnim nijansama, koji personaliziranom paru dodaju pravu količinu sjaja.

Crocs par je dostupan na www.crocs.hr

Ne propustite

Fashion report

Haljina kao omiljeni ženski modni komad glavni je motiv najnovije Anovi kolekcije koja ostavlja bez daha.

Fashion report

Nenad Sovilj ponovno oduševljava svojim nakitnim reinterpretacijama antičke mitologije.

Fashion report

Glumica i dizajnerica, Katarina Baban održala je drugu samostalnu reviju svog brenda Lilith i zapadni dio Zagreba pretvorila u prvi mali čarobni raj, transformirajući...

Moda

Dizajnerica Rene Krasnić Velicki predstavila je kolekciju koja zrači odvažnošću i samopouzdanjem, potičući žene da kroz svoj stil izraze svoje stavove i osobnost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.