Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Crtići za odrasle

Animirani likovi koji oduševljavaju starije.

Dok smo bili mlađi svi smo voljeli gledati crtane filmove, no neke od nas ta ljubav prema animiranim „prijateljima“ ne napušta.

Likovi iz serije oponašaju stvarni život te su poprilično aktivni u kritici društva. Znači ako ne pratite svjetsku politiku, barem lijevim uhom, možda vam njihovi gegovi i neće bit jako smiješni.

Neki od svjetskih hit crtića za odrasle, koji se prikazuju kao serija, još nisu došli na domaće televizije.

Family Guy

Poslastica nad poslasticama je serija crtića "Family Guy" koji dokazuje da sve što dolazi iz Amerike ne mora biti grozno. Članovi obitelji Griffin su Brian, Lois, Peter, Stewie, Chris i Meg.

Neobično je kod njih da je Brian pas koji je inteligentan, hoda na dvije noge, pije martini i vrlo često se upušta u razgovore i odnose sa ženama.

Otac Peter je potpuni pretili idiot, a najmlađi sin Stewie je beba koja kuje dijabolički plan za osvajanje svijeta.

Ovaj uzbudljiv i provokativni crtani film osmislio je Seth MacFarlane, a prava prikazivanja drži Fox televizija.American Dad

Satirička animirana serija koja dolazi iz Amerike, a osmislio ju je Seth MacFarlane, jedan od stvoritelja "Family Guy". Na televiziji u SAD počela se prikazivati 2005. godine.

Radi se o obitelji Smith u kojoj otac Stan, CIA agent, pokušava balansirati između svoje obitelji i sigurnosti u državi. Radnja se održava u Washingtonu, a obitelj sačinjavaju Stanova žena Francine, njihova djeca Steve i Hayley.

Imaju i vrlo zanimljive „ljubimce“. Rogera koji je sarkastičan, egocentričan vanzemaljac, dok je Klaus njemački olimpijski skijaški skakač kojem je CIA isprala mozak i zamijenila ga sa "sivim stanicama" zlatne ribice. A zlatna ribica s Klausovim mozgom postala je ljubimac obitelji Smith.The Simpsons

Crtana serija je parodija na život prosječne američke obitelji. Otac Homer, majka Marge i djeca Bart, Lisa i Maggie, te njihovi ljubimci pas i mačka.

Žive u gradu Sprinfield, a serija obrađuje razne teme od američke kulture, društva, povijesti i opsjednutosti televizijom. "The Simpsons"  osmislio je Matt Goering u produkciji Fox televizije.

Prvi dugometražni "The Simpsons Movie" crtani film u kina je došao 2007. godine."Simpsons The Movie"South Park

Odmah nakon obitelji Simpson dolaze nezaobilazni „prostaci“ iz "South Parka". Oni su mladi, brutalni, politički nekorektni, sve omalovažavaju, posebice vjere. Često „ugošćuju“ poznate face poput Lize Minelli, Isusa, …

Radi se o prijateljima Stanu Marshalu, Kyleu Broflovskyom, Kennyu McCormicku i Ericku Cartmanu u svim mogućim zgodama i nezgodama, a pohađaju osnovnu školu. "South Park" su osmislila dva prijatelja Trey Parker i Matt Stone. Za sada jedini dugometražni film je izašao 1997. godine.
Mi smo Vam ponudili opcije za razbibrigu, na Vama je samo da odlučite koji će te od ovih crtanih filmova prvo pogledati.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Mark Jacobs, Karl Lagerfeld i Anna Wintour u posjeti South Parku i Simpsonima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.