Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Crveni križ: Upute kako pomoći građanima pogođenima potresom

Potaknuti brojnim upitima građana koji žele pomoći stanovništvu pogođenom razornim potresom, Hrvatski Crveni križ donosi načine na koje to mogu učiniti.

Potaknuti brojnim upitima građana koji žele pomoći stanovništvu pogođenom razornim potresom, Hrvatski Crveni križ donosi načine na koje to mogu učiniti.

Sve građane koji su voljni volontirati i tako pomoći stradalima, podsjećamo kako je važno da se zbog vlastite sigurnosti i organiziranog djelovanja timova na terenu prijave u bazu volontera dostupnu na linku jer će pogođenom stanovništvu biti potrebna dugoročna pomoć.

Hrvatski Crveni križ poziva sve one koji žele i mogu pomoći stradalima novčanom donacijom, donacije uplate na sljedeći račun:
Banka: Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR6923400091511555516
Poziv na broj: 770
Za uplate iz inozemstva – SWIFT CODE: PBZGHR2X

 

Stanovništvu koje se suočava s posljedicama razornog potresa pomoći možete i pozivom na broj

060 9011.

(Cijena poziva iznosi 6,25 kuna, u iznos je uključen PDV kao i naknada teleoperateru.

Teleoperater: Hrvatski Telekom d.d.)

Ne propustite

She Book Club

Nagrađivana autorica Rosie Kugli i u romanu „Izgubljena generacija“ vješto oslikava svoj najdraži društveni sloj – mlade u nevolji.

Zanimljivosti

Nakon prve zajedničke pjesme, naziva Today I’ll Be your Boy, kreativni duo Rucner-Majcen pripremio je novu pjesmu Black Butterfly.

Zanimljivosti

Petrinja i Sisak nisu zaboravili volontere inicijative 'Chef kuha doba' koji su nakon potresa bez razmišljanja krenuli u pomoć te naredna dva tjedna kuhali...

Duh i tijelo

Imati vremena za sebe i bližnje veliki je dar! Mir i tišina. Pjesma prirode!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.