Crveno i crno

Omiljena i obožavana crna boja ove hladne sezone dolazi u svim oblicima i dimenzijama. Svjetski poznati brendovi su za vas pripremili neodoljive komade koji će ostaviti bez daha sve fashionistice. A u novim kolekcijama najvećih hrvatskih proizvođača modnih dodataka, zlatarnica Zaks i srebrnarnica Argentum, nalaze se nakit i satovi u uzbudljivim i intenzivnim nijansama crvene – boje jeseni 2017. koja svojim neodoljivim tonovima nudi odgovor na baš svako stilsko pitanje.

Mi ćemo kombinirati crveno i crno!

Ručnisat 763,00kn, Zaks

Ručnisat 763,00 kn, Zaks

Srebrni modni dodaci intonirani spektrom ove vladarice boja s lakoćom boje sivilo svakodnevice toplim sjajem žute i crvene pozlate, donoseći dašak glamura u živote svih modno osviještenih dama. U jesenskim kolekcijama isprepliće se nakit s dozom nostalgičnih i ženstvenih elemenata iz tradicije hrvatskog zlatarstva, ali i sasvim novi minimalistički oblikovani primjerci.

Od srebrnih naušnica inspiriranih cvjetnim pupoljcima, predimenzioniranog prstenja asimetričnog dizajna sve do narukvica i privjesaka u primarnim nijansama crvene te zagasitim tonovima kao što je bordo, stvara se balans između zavodljivosti i beskonačne romantike.

irl Only sat 301,00kn, Argentum i tradicijski prsten splitski 380,00kn Argentum

Girls Only sat 301,00 kn, Argentum i tradicijski prsten splitski 380,00k n Argentum

Ne trebate tragati za svojim obožavanim brendovima jer najbolje komade možete naći na jednom mjestu – u Fashion&Friends storeu. Novitet ove sezone je poznati brand Manila Grace koji svoju posebnost i avangardu pokazuje kroz igru tekstura i kontrastnih materijala. Američki div, Guess, kao i svake sezone vjerno prati najnovije trendove kroz paletu zanimljivih detalja kao što su cvjetni uzorci, perlice i neizostavni til. Za sve ljubiteljice urbanog stila, Replay je pripremio MUST HAVE gležnjače, kožne torbice te otkačene cipele s visokom potpeticom koje će u trendi zlatnoj boji podići svaku kombinaciju. Za tople i udobne zimske dane, UGG i MOU su dizajnirali najpoželjnije čizme koje savršene povezuju udobnost i praktičnost.

Guess 969,00 kn i Guess 819,00 kn

Guess 969,00 kn i Guess 819,00 kn

Sudeći prema svjetskim modnim trendovima, ove jeseni nema mjesta za neutralne i diplomatske stilske kombinacije pa stoga slobodno i hrabro zakoračite u jesen 2017. s novim, upečatljivim komadima nakita crvenog sjaja.

Liu Jo;: 1980,00 kn; 1530,00 kn i čizme 1800,00 kn

Liu Jo;; čizme 1980,00 kn; cipele 1530,00 kn i čizme 1800,00 kn