Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Istaknuto

Da…Taj celulit…

Celulit su potkožne naslage masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima što stvara izgled narančine kore.

Celulit su potkožne naslage masnog tkiva s karakterističnim udubinama i čvorićima što stvara izgled narančine kore. To je stanje kod kojeg zbog neadekvatne izmjene hranjivih i štetnih tvari dolazi do nagomilavanja štetnih tvari i masnoće ispod kože što uzrokuje slabljenje vezivnog tkiva koje postaje tvrdo i neelastično, stvaranja upalnih procesa i oteklina što onemogućava obnovu vezivnog tkiva te stvaranja stvrdnutih nakupina kolagena. 85-98% žena ima problem s celulitom, pri čemu su najviše zahvaćena bedra, bokovi, nadlaktice, trbuh i stražnjica.

Smatra se da su za razvoj celulita ključni estrogen, ženski spolni hormon, u kombinaciji s nepravilnom prehranom (nezdrava prehrana, preskakanje obroka, nedovoljan unos tekućine), stresni način života, neadekvatna ili nikakva tjelesna aktivnost, loša cirkulacija, genetika i starenje. Celulit se stalno vraća i s vremenom pogoršava, a najviše ga se sjetimo pred ljeto kad počnemo više raditi na njegovom smanjenju i uklanjanju. A kako da radimo tijekom cijele godine da imamo malo ili vrlo malo celulita, da imamo dobru cirkulaciju i limfnu drenažu, bolji rad unutarnjih organa, hormonalni balans i balans čitavog organizma?

U Health centru anticelulitnom masažom i anticelulitnim tretmanom direktno se djeluje na celulit. Energetskom ručnom masažom s organskim serumom dubinskog učinka potiče se limfna i krvna cirkulacija i izmjena tvari te se ubrzava eliminacija toksina i razbija celulit. U kombinaciji sa zamatanjem tijela grijaćim dekama dodatno se ubrzava prodiranje aktivnih supstanci u dublje slojeve tkiva te pospješuje eliminacija nakupljenih štetnih tvari. Postepeno se smanjuje obujam tijela i gube kilogrami, a koža postaje glatka, zategnuta, elastična, sjajna i zdrava.

U kombinaciji s ostalim energetskim tretmanima i terapijama, npr. refleksoterapijom stopala, terapijom kralježnice i drugim tretmanima pospješuje se i balansira rad unutarnjih organa, cirkulacija, energetski protok kroz cijeli organizam, otpušta napetost, stres, umiruje i opušta tijelo što dovodi do bržeg uklanjanja celulita. Djeluje se na sve razine čovjeka, fizičku, psihičku i emocionalnu, povećava se razina energije i otpornost na stres, poboljšava se rad metabolizma, ukratko, djeluje se na sve prethodno spomenute uzročnike celulita. Djelovanjem na sam uzrok, posljedica nestaje.

Prema individualnim potrebama i zdravstvenom stanju, stručni tim Health centra za Vas kreira poseban program tretmana, terapija i edukacija koji će Vas najbrže dovesti do željenih rezultata. Na Vama je samo da izdvojite vrijeme, kontinuirano dolazite, slijedite upute i vrlo brzo ćete vidjeti rezultate na tijelu, ali i svom duhu i umu koji su također bitni kako bi se postignuti rezultati održali.

Za dodatne informacije, konzultacije i dogovore termina, kontaktirajte Health centar na 01 5605 711, 091 155 5619, [email protected] i na www.healthcentar.com.

Ne propustite

Beauty report

Celulit je zdravstveni i estetski problem koji se pojavljuje kao posljedica nezdravog načina života i više od 90% žena susreće se s njim tijekom...

Budi fit

Ne postoji pojava toliko benigna i česta, a opet toliko omražena kod pripadnica ženskog roda kao što je celulit.

Beauty report

Ako vam smeta celulit – niste sami!

Savjeti stručnjaka

Natečene noge, pojava celulita, slaba cirkulacija i nastanak vidljivih vena - svim ovim problemima recite zbogom uz VenoTrain čarape.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.