Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Zanimljivosti

Damir Kedžo predstavio novi singl ‘Izbor je tvoj’ za koji je spot sniman u veličanstvenoj pustinji Jordana

Damir Kedžo ponovno podiže medijsku prašinu, no ovoga puta riječ je o pjesmi ‘Izbor je tvoj’ za koju je spot sniman u veličanstvenoj jordanskoj pustinji Wadi Rum.

Damir Kedžo ponovno podiže medijsku prašinu, no ovoga puta riječ je o pjesmi ‘Izbor je tvoj’ za koju je spot sniman u veličanstvenoj jordanskoj pustinji Wadi Rum. Nakon skoro godinu dana glazbenog zatišja Kedžo se odlučio publici predstaviti u drugačijem stilu kojim najavljuje treći studijski album.

Kedžo se u emotivnoj i snažnoj pjesmi prvi put predstavlja kao autor glazbe, dok stihove potpisuju Ivan Huljić i Matija Cvek. Kedžo ističe kako je na pjesmi radio godinu dana: “Prva ideja nastala je u studenom prošle godine i od tada sam ju radio s producentom Hrvojem Domazetom. Ivan Huljić i Matija Cvek su autori teksta koji savršeno opisuje i pojedine osobne borbe, a ujedno je i pjesma s kojom se publika može poistovjetiti. Okušavši se kao autor glazbe otvorio sam vrata prema novoj dimenziji u vlastitoj glazbi i neizmjerno se radujem pjesmama na kojima radimo.”

Kedžo, kao jedan od najcjenjenijih i najtraženijih hrvatskih vokala svoje generacije, navodi kako je pjesma ‘Izbor je tvoj’ korak prema zrelijem izričaju te uvertira u treći studijski album: “Ovu godinu sam odlučio posvetiti sebi i stvaranju novih pjesama pa sam tako proteklih mjeseci intenzivno u studiju kako bi finalizirali treći studijski album na kojem radimo da bude moje ‘glazbeno odrastanje’. Posebno mi je drago da imam priliku raditi s ljudima s kojima dijelim vizije prema životu i glazbi poput Ivana i Matije.”

Veličanstveni kadrovi jordanske pustinje Wadi Rum vizualni su iskorak u kojem je Kedžo pokazao da je idući korak zasigurno put prema internacionalnoj karijeri što priželjkuje i Damirova publika.

Spot potpisuju kreativni dvojac produkcije Lumiere, Artem Dushkin i Mateo Jurčić koji su atraktivnim kadrovima dočarali moć pustinje, ali i nove Kedžine pjesme.

Više

Predstavljamo

Nikad bolji Damir Kedžo dolazi na 66. Zagrebački festival s epskom baladom "Srce mi umire za njom".

Predstavljamo

Domenica Žuvela i Damir Kedžo, jučer su u ugodnoj i opuštenoj atmosferi popularne zagrebačke slastičarnice Torte i To u centru Zagreba, uz brojne prijatelje...

Putovanja

Koja Petra putuje u Petru? Glasujete i izaberite Petru sretnicu!

Putovanja

'Istinsko blago Jordana su Jordanci!' - tako ozbiljno odgovaram na pitanje što mi je u toj zemlji najdraže.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.