Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Dan počinje i završava čišćenjem kože

Čišćenje lica prirodno je poput disanja. Ono oslobađa kožu i stvara temelj holističkog koncepta Dr. Hauschka njege kože.

Čišćenje lica prirodno je poput disanja. Ono oslobađa kožu i stvara temelj holističkog koncepta Dr. Hauschka njege kože. Vaša koža dobit će novu blistavu svježinu, čiste pore i zdravi, ružičasti ten.

Rutina čišćenja za prirodno prekrasnu kožu u samo 3 koraka

Bilo da se ujutro pripremate za novi dan ili za večernji ritual prije spavanja, Dr. Hauschka koncept za njegu kože uvijek započinje s čišćenjem. Ovaj cijenjeni njemački kozmetički brand razvio je tijekom više od 40 godina zavidnu kozmetičku kulturu, a koncept čišćenja je u temelju njege. Također, Dr. Hauschka ne govori o tipovima, već o stanjima kože, a odlično je što su i u nas dostupni savjeti Dr. Hauschka edukatora koji vam mogu pomoći odrediti idealni dnevni kozmetički ritual.

  1. Za svakodnevno čišćenje lica koristite Dr. Hauschka Umirujuće mlijeko za čišćenje lica, nježnu pročišćavajuću emulziju koja štiti kožu i njen zaštitni sloj te uklanja šminku poput pudera i ostalih proizvoda za podlogu lica.
  2. S obzirom na to kako je područje oko očiju osjetljivo, važno je s čime čistite šminku. Nova Dr. Hauschka Emulzija za uklanjanje šminke oko očiju nježno i temeljito čisti područje oko očiju te uklanja čak i vodootpornu šminku s osjetljive kože. Ekstrakti ljekovitih biljaka vidca, ruže i komorača sinergijski umiruju osjetljivo područje oko očiju. Ovaj odstranjivač šminke oko očiju dvofazni je proizvod – emulzija vodenog sloja i sloja na bazi ulja. Zahvaljujući toj kombinaciji s lica možete ukloniti višeslojnu i vodootpornu šminku. Prije upotrebe protresite proizvod kako biste kombinirali dva sloja u odstranjivaču šminke za oči.
  3. Nakon što ste očistili podlogu i šminku s očiju i skoristite Dr. Hauschka Kremu za čišćenje lica za uklanjanje ostatka šminke i zaštitu prirodnog lipidnog sloja na koži. Krema za čišćenje pravi je klasik i mnogima omiljeni preparat Dr, Hauschka kozmetike. Koži pruža osvježavajuće i nježno čišćenje koje poboljšava ten.

Dr. Hauschka preparati za čišćenje lica ne sadrže štetne sastojke i podržavaju aktivnost kože. Osim što omogućava koži da diše, ovim ritualom čišćenja stvaramo preduvjete za prirodnu ljepotu.

Ne zaboravite kako je pri odabiru proizvoda za njegu potrebno pripaziti da isti odgovara stanju vaše kože. Upute za prepoznavanje vašeg stanja kože i mnoge druge savjete potražite na Dr. Hauschka konzultacijama i savjetovanjima.

Dr. Hauschka proizvode potražite u ljekarnama i bio&bio trgovinama.

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu novom Dr. Hauschka emulzijom za uklanjanje šminke oko očiju.

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite # DrHauschka
  2. Zapratite našu Facebook stranicu i Instagram profil
  3. Ne zaboravite podijeliti objavu, postavke na javno i tagirati frendice
  4. Općenito, podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 21. ožujka, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Andrea Štulec.

[/box]

Ne propustite

Beauty report

Svaki sastojak Dnevne kreme s marelicom promiče zdravlje i vitalnost kože.

Beauty report

Osim ulja i vodice koji se dobivaju iz latica, u proizvodnji kozmetike koriste se i drugi dijelovi ruže, poput njezina ploda – šipka.

Trendovi

Čišćenje lica najbitniji je dio svakodnevne beauty rutine. Naša je koža ogledalo stanja cijelog organizma, a san svake žene je da ona bude glatka...

Beauty report

Jedan od osnovnih ciljeva u Olivalu je i vrlo pomno osmišljena komunikacija o namjeni i djelovanju svakog pojedinog proizvoda

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.