Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

DanceStar Croatia stiže u Zagreb

Ako volite ples, glazbu i pred najvećim profesionalcima iz plesne industrije želite pokazati što znate, ne propustite kvalifikacijsko natjecanje DanceStar Croatia, dio najveće međunarodne plesne ture DanceStar 2016.

Ako volite ples, glazbu i pred najvećim profesionalcima iz plesne industrije želite pokazati što znate, ne propustite kvalifikacijsko natjecanje DanceStar Croatia, dio najveće međunarodne plesne ture DanceStar 2016. U Zagrebu se očekuje više od 1500 natjecatelja od kojih će samo najbolji imati šansu pokazati što znaju na velikom finalu u svibnju

Priliku da pokažu svoje umijeće i budu dijelom plesne atrakcije DanceStar 2016. plesači iz Hrvatske imat će od 4. do 6. ožujka u Hypo centru u Zagrebu na kvalifikacijskom natjecanju DanceStar Croatia. Najbolji u svibnju idu na finale u Poreču gdje će se za titulu pobjednika boriti više od 50 tisuća plesača iz 55 dražava.

17

DanceStar Croatia dio je najvećeg plesnog spektakla na svijetu koji plesačima i plesnim školama omogućuje predstavljanje pred poznatim sucima i plesnim pedagozima. Sudački tim u Zagrebu čini 11 poznatih imena među kojima su Almira Osmanović, Željko Božić, EZ Twins, Igor Barberić, Alejandro Europe i ostali. Oni će pojedince i plesne skupine ocjenjivati u svakoj kategoriji, od baleta i stepa, preko akrobatskog i modernog plesa, do urbana i B-boying-a.

Sve zemlje koje nemaju kvalifikacije i natjecatelji koji na njih ne mogu doći prijaviti se mogu i online slanjem videa. Sve pristigle snimke suci će pogledati i ocjeniti kao da ste uživo pred njima na pozornici. Važno je jedino prethodno se registrirati na  službenoj web stranici. Najbolji među prijavljenima sudjeluju na DanceStar Gala večeri 5. ožujka gdje će top 3 koreografije dobiti novčane nagrade i sponzorske pakete, a posjetitelje očekuje i gost iznenađenja.

Osim u Hrvatskoj, kvalifikacije se održavaju i u dalekoj Južnoafričkoj Republici, Rumunjskoj, Mađarskoj, Brazilu, Slovačkoj, Austriji i Bugarskoj, a cijelo natjecanje budno prati Međunarodna plesna udruga ESDU (European Dance Union), jedna od najvećih plesnih organizacija na svijetu.

Više

Dobar posao

Ono što mi nedostaje u Brazilu nalazim u Hrvatskoj, a ono što mi nedostaje u Hrvatskoj nalazim u Brazilu.

Budi fit

Postoje treninzi koji su izvrsni za oblikovanje cijelog tijela, trošenje kalorija i sve uz veliku količinu zabave.

Događanja

Čak sam naišla i na jedno istraživanje koje kaže da otprilike 60 posto žena iz SAD-a i otprilike 50 posto žena iz Europe tvrdi...

Duh i tijelo

Znali smo da u njima uživamo, ali polako se dokazuje da su slobodne aktivnosti, kao što je ples ili čitanje, dobri i za naše...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.