Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti stručnjaka

Dani konoplje u bio&bio

Niti jedna druga biljka nema esencijalne aminokiseline u tako lako probavljivom obliku i u tako savršenom omjeru, kao što ih ima konoplja.

Niti jedna druga biljka nema esencijalne aminokiseline u tako lako probavljivom obliku i u tako savršenom omjeru, kao što ih ima konoplja.

Oko 47 posto svake sjemenke  sastoji se od “dobrih masti”, s idealnom ravnotežom omega-3 i omega-6 esencijalnih masnih kiselina. Izvanredan je izvor mononezasićenih omega-9 masnih kiselina, koje se smatraju zdravim izvorom energije. Ulje od konoplje, sjemenke konoplje, protein konoplje samo su neki od primjera kako ovu moćnu biljku ubaciti u svoj zdravi jelovnik.

Najkvalitetnije proizvode od organske konoplje potražite na danima konoplje u bio&bio trgovinama od 20. – 31.5. Ostvarite popuste na istaknute proizvode od konoplje, saznajte više o ovoj moćnoj biljci i njenim proizvodima te saznajte kako ih koristiti.

Isprobajte konopljin proteinski smoothie

U blenderu izmiksajte 1 bananu, 3 dl zobenog napitka, 1 žlicu ulja konoplje, 2 žlice proteina od konoplje te šaku mladog, organskog špinata. Po želji dodajte agavin sirup. Ovaj smoothie idealan je nakon treninga, ali i za energizirajući brzi međuobrok. Osjetite snagu moćne konoplje!

Više

Zanimljivosti

Za vas smo izdvojili ovogodišnje Black Friday 10 bio&bio favorite.

Zanimljivosti

bio&bio ne samo da je trgovački lanac već i sinonim za istinsku filozofiju življenja.

Zanimljivosti

Više od 115 proizvoda bio&bio robne marke nalazi se u 100% kompostabilnoj ambalaži od celuloznih vlakana, uključujući i naljepnicu, što znači da ih se...

Beauty report

Nakon uzbuđenja i vreve božićne sezone, potpuno je prirodno osjećati se malo potišteno u ovo doba godine. Siječanj, mjesec hladnog vremena, mračnih jutara i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.