Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Dani strave u CineStaru – vikend hororaca za sve ljubitelje žanra

Ljubitelji hororaca gledaju ih u svim prilikama, ali svaki pravi filmofil bar jednom na godinu pogleda dobar horor.

Ljubitelji hororaca gledaju ih u svim prilikama, ali svaki pravi filmofil bar jednom na godinu pogleda dobar horor. A ima li boljeg razdoblja u godinu za gledati horor filmove od Noći vještica odnosno Halloweena? Taj dan, odnosno bolje rečeno noć, dugo godina se vezao uz Zapad, ponajviše Ameriku, ali posljednjih godina ima sve više svojih obožavatelja i u Hrvatskoj.

Duhovi tame

Filmska horor lista je bogata pa će u CineStar kinima 30. i 31. listopada obilježiti Dani strave s posebnim filmski repertoarom. Tako će posjetitelji moći pogledati pretpremijerno film „Duhovi tame“ ,  u kojem glavnu ulogu igra Keri Russell, mnogima dobro poznata po ulozi Felicity u istoimenoj seriji.  U sklopu Dana strave prikazivat će se i reprizni horor filmovi za koje je cijena ulaznice snižena te iznosi 22 kune, a gledatelji mogu birati između filmova „Demoni“, „Zloćudno“ i „Crna kutija“. U sva tri filma strah od smrti, nadnaravne sile i šokantni preobrati bit će dovoljno dobar razlog da ih bez daha gledate do kraja.

100% vuk“

A djeca će za Halloween u CineStaru moći dobiti gratis kokice, uvjet je samo da dođu maskirani po želji i da pogledaju najnoviju animaciju „100% vuk“. Akcija traje u razdoblju kada nema škole od 30. listopada do 3. studenoga. Film „100% vuk“ priča je o Freddyju, nasljedniku ponosne obiteljske loze vukodlaka u kojem su glasove likovima posudili Iva Jerković, Goran Navojec, Zoran Šprajc i mnogi drugi. Svi posjetitelji koji budu gledali neki od horror filmova imaju mogućnost kupiti ‘Strava meni’ po akcijskoj cijeni.

Za one željne posebnog osjećaja intime tu je prvo boutique kino– Kaptol Boutique Cinema. Više informacija i kupovina ulaznica na https://cinestarcinemas.hr/

Više

Zanimljivosti

Nova filmska kinosezona započelo je sinoć u Kaptol Boutique Cinema, u kojemu je u sklopu Très chic programa održana premijera intrigantnog filma ''Babylon''.

Zanimljivosti

Već godinama CineStar kina prenose samo najbolje sadržaje sa svjetske scene na velika platna te će krajem siječnja i početkom veljače prikazati dva ekskluzivna...

Zanimljivosti

Jučer je u svim CineStar kinima pretpremijerno prikazan The Menu, u distribuciji Blitza, a koji mnogi ljubitelji sedme umjetnosti već neko vrijeme iščekuju.

Zanimljivosti

Jedna od najvećih muzičkih grupa današnjice, Coldplay, u CineStar kina donosi istinsku moć svjetske koncertne glazbene produkcije kako bi gledatelji u preko 70 zemalja...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.