Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Darujemo essence novitete

Moderni, visoko kvalitetni kozmetički proizvodi s must-have karakterom – to je essence!

Moderni, visoko kvalitetni kozmetički proizvodi s must-have karakterom – to je essence! Sezona jesen/zima 2017 postaje još uzbudljivija s najnovijim beauty proizvodima i „metallic” trendom.

Donosimo vam presjek sezone!

Vibrant shock lash & brow gel maskara

Gel-maskara boji trepavice i obrve metalik efektom – apsolutno zapanjujuće!

MPC 23,90 KN

Correct to perfect cc concealer paleta korektora

Paleta korektora nudi četiri različite nijanse za sve nepravilnosti kože. Kremasta tekstura neutralizira crvenilo, osvježava ili usklađuje ton kože i pokriva tamne krugove ispod očiju.

MPC 29,90 KN

2

Kiss the … ruž za usne

čarobni ruževi reagiraju na pH vrijednost usana i mijenjaju boju od zelene, ljubičaste ili plave do jedinstvene nježne ružičaste boje.

MPC 16,90 KN

Brushed metals lak za nokte

nokti u sivom metalnom izgledu sa satenskim, mat ili pješčanim efektom. dostupan u puno wow-boja.

MPC 16,90 KN

1

Metal shock sealing top coat nadlak

Nježan, water-based  nadlak- must-have  za učvršćivanje metal chock manikure. Također se može koristiti s bilo kojim drugim lakom za nokte.

MPC 25,90 KN

[box style=”0″]

Vaš vas paketić čeka. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #essence

Prijave primamo do20. rujna, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Marina Pereša.

[/box]

Pročitajte još

Darivanje

Da biste sudjelovali u našim darivanjima morate imati Facebook profil, a na našu stranicu je ugrađen Facebook plugin za komentare.

Beauty report

Bez obzira jeste li na najmodernijoj božićnoj zabavi sa svojim kolegama ili pečete kolačiće sa svojim najbližima - proizvodi iz trendovske kolekcije  "WISH UPON...

Beauty report

essence pokreće kampanju brenda koja, između ostalog, promiče veće prihvaćanje i rješava nasilje. Naša ružičasta boja za nas nije samo boja; to je ponos,...

Savjeti i preporuke

Nova Sisterlove essence i CATRICE kolekcija, Disney Princess, slavi likove Disneyevih princeza i njihove pozitivne atribute pod motom "Courage To Be Kind".

Advertisement