Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Istaknuto

Darujemo kupone za popust na maturalnu haljinu Sherri Hill

Osim maturalne zabave, vlastitog vjenčanja, vjenčanja najbolje prijateljice i godišnjica braka nema puno prigoda u životu kad morate zablistati i imati savršen styling.

Maturalna zabava jedna je od važnijih stepenica u životu svake mlade djevojke i zahtjeva dugo planirane pripreme kako bi taj dan zasjala poput božice.

50594-black-9 50644-red-3

Riječ matura latinizam je koji označava zrelost tj. vrijeme da se djevojka počne ponašati i razmišljati zrelo. U skladu s tim većina djevojaka za tu prigodu želi izgledati ozbiljnije.

To je vrlo lako dočarati haljinom, šminkom, frizurom i cipelama s visokim petama.

50820-black-4 50854-blue-2

Slike s maturalne zabave bit će uspomene koje ćete čuvati čitav život i s radošću ih ponovno gledati… Osim maturalne zabave, vlastitog vjenčanja, vjenčanja najbolje prijateljice i godišnjica braka nema puno prigoda u životu kad morate zablistati i imati savršen styling.

Sherri Hill je brend koji je za takve prigode baš savršen jer je sinonim za raskošne haljine poznate na svjetskoj, ali i hrvatskoj sceni.

51206-silver-4

Kolekciju Proljeće 2017. obilježio je cvjetni dizajn i nježne pastelne boje, a modeli su lepršavi i ženstveni.
Bez obzira je li riječ o dugoj, koktel ili dvodijelnoj haljini, ona kao salivena odijeva ženu bez obzira na njen stas i visinu, a otkriveni dijelovi tijela svaki ovaj model čine još posebnijim.

50989-pink-3

Portal She.hr poklanja svim čitateljicama kupon za ostvarivanje dodatnih 15% popusta pri kupnji Sherri Hill haljine u periodu od sutra 8 svibnja do 13. svibnja 2017. godine.

Navedeni se kupon ne može koristiti pri kupnji haljina koje su na trajnom sniženju.

Uz darovani popust od 15% i popust za gotovinsko plaćanje koji već postoji, ukupan popust na haljine plaćene gotovinom je 25%, a za plaćene karticama je 15%.

Kupon možete skinuti i isprintati na linku-  kupon popust.

Modele kolekcije Proljeće 2017. dođite pogledati i isprobati u Sherri Hill u Radničkoj cesti 52, Zagreb.

Za one koji nisu u Zagrebu, informacije o haljinama mogu potražiti na www.sherrihill.com, na FB stranici SHERRI HILL HR ili na brojeve 01 48 36 104, 099 32 10 104.

Ne propustite

Zanimljivosti

Medika je prepoznala izazove digitalizacije i modernih procesa i razvila je digitalnu platformu pod imenom Pharmeria.

Fashion report

Bez obzira na vaš stil, Calvin Klein ima nešto za svakoga - od klasičnih krojeva koji nikada ne izlaze iz mode do modernih komada...

S modne piste

Najnoviju žensku kolekciju osmišljenu povodom 25.-e obljetnice rada i postojanja, doajen hrvatske mode, Ivica Skoko, predstavio je samostalnom revijom na jednoj od najljepših morskih...

Drama Queen

Volim muškarce u suknjama i čak su mi dvojica od njih bila i ostala savršeno seksi i nikad, ali nikad nisam dovela u pitanje...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.