Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Darujemo “Superwomen” look

Sigurno ste na Mullerovim policama primijetili Misslyn i njihovu liniju “Superwomen”.

Sigurno ste na Mullerovim policama primijetili Misslyn i njihovu liniju “Superwomen”. Kozmetika je namijenjena ženama koje vole naglasiti svoju snagu i odvažnost. Puna pigmentacija i trendy boje naglašavaju vašu ženstvenost i snagu te vas pretvaraju u super ženu.

POLAS_SuperWoman_Nail_Polish

Paleta sjenila pakirana je u dizajniranu knjižicu koja je idealna za žene koje su u pokretu i koje su na putu jer u kratko vremenu napravite odličan trendovski make up.

Hit na tržištu ove godine su definitivno “METAL WONDER LIP CREAMS” palete boja za usne koje Vašim usnama daju metalni izgled, intenzivne boje, višedimenzionalni učinak koji Vas čini neodoljivom i privlačnom.

POLAS_SuperWoman_METAL_Wonder_MATTELIPCREAM_2

Svi proizvodi su dermatološki ispitani i za osjetljive su oči stoga su idealni za žene koje naglasiti svoju ženstvenost i snagu.

POLAS_SuperWoman_METAL_Wonder_MATTELIPCREAM_1

U novoj kolekciji također možete pronaći i nove boje lakova za nokte koje će Vas jednostavno oduševiti ,a “must have” zasigurno će postati završni nadlak8top coat) sa zlatnim zvjezdicama koji će Vas oduševiti te će te u gradu biti odmah zamijećeni s odličnim i jedinstvenim lookom kojeg potpisuje poznati brand Misslyn.

[box style=”0″]

Misslyn i She.hr darivaju! Jednu čitateljicu čeka mali paketić! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #misslyn

Prijave primamo do 4. rujna, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Andrea Stanić

[/box]

Više

Darivanje

Da biste sudjelovali u našim darivanjima morate imati Facebook profil, a na našu stranicu je ugrađen Facebook plugin za komentare.

Obitelj

Darivanje mora biti istinski užitak ne samo za onoga tko prima dar nego i za onoga tko daruje.

Trendovi

Novitete možete pronaći ekskluzivno u Muller parfumerijama.

Beauty report

Ovaj intenzivan serum preporučuje se svim ženama koje žele imati glatku i čvrstu kožu tijela.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.