Darujte si obiteljski odmor kakav zaslužujete

Nošene toplim povjetarcem prve zrake proljetnog sunca bude nas iz zimskog sna. Toplinu doma zamjenjujemo suncem obasjanom prirodom. Potaknute proljećem, Terme Tuhelj spojile su ugodno provedeno vrijeme u prirodi s brojnim kreativnim radionicama. Kako biste neograničeno uživali u njihovim uslugama, Terme Tuhelj nude All inclusive light paket u kojem vaša djeca ostvaruju gratis boravak i imaju prilike sudjelovati u animacijskim aktivnostima. Za proljetne praznike animacijski tim priprema umjetničku Art&Spa avanturu.

Odrasli ponekad zaborave da i djeca moraju napuniti baterije te regenerirati tijelo i duh. Proljetna Art&Spa avantura idealan je odmor od školskih klupa i djeci daje mogućnost da budu razigrana, opuštena i sretna te da se odmorna vrate svojim obavezama.

artskola Tuhelj (24 of 84)

Svako dijete u sebi nosi kreativnost i vrijeme je da im pomognemo da se tako i izraze! Art radionice izvrstan su alat za buđenje umjetničkog dječjeg duha. Art&Spa avantura organizira radionice na kojima će djeca na jedan dan moći postati modni dizajneri, slikari, dizajneri nakita, kipari, plesači. Moći će se okušati i u face paintingu i dječjem aqua aerobiku.

Da bi ovo bio nezaboravan odmor iz snova pobrinut će se večernji program namijenjen djeci. Nakon umjetničkog izražavanja, u večernjem programu djeca imaju priliku naplesati se u disku, zaigrati glazbeni kviz ili pogledati film, a za kraj tu je neizostavni pidžama party. Nakon dana i večeri prožetih aktivnostima, djeca će zasigurno lako i bezbrižno zaspati, što roditeljima omogućuje njihovih pet minuta opuštanja u jednoj od brojnih Spa ponuda.
Proljetni praznici uvijek su vezani uz Uskrs pa uz igru njeguju tradicijski običaji Uvijek zabavno bojenje i ukrašavanje pisanica još zanimljivijim učinit će izrada vlastitog uskrsnog zeca i košara za jaja! Djeca će svoje košarice sakriti i na Uskrs će biti organizirana velika potraga za pisanicama. Proljetni odmor u Termama Tuhelj ostavit će osmjeh kao neizbrisiv trag na dječjim licima i bit će to avantura koja se ne zaboravlja!
Mogućnost samostalnog odlučivanja djeci podiže samopouzdanje, a kreativno izražavanje i stvaralaštvo pomaže u rastu samopoštovanja. Zbog toga su u najpoznatijim slovenskim termama – Termama Olimia, za proljetne praznike osmislili savršenu dječju bajku. Hoteli Breza**** i Sotelia****s za vašu su proljetnu obiteljsku avanturu pripremili poseban paket s gratis boravkom za dvoje djece.

TT in TO junij 2015 - Photo Ziga Intihar-327

Termalna voda poznata je po blagotvornim učincima, a Terme Olimia te su blagodati upotpunile raznovrsnim i bogatim sadržajem za djecu. Uz pratnju iskusnih i zabavnih animatora djeca imaju priliku osloboditi kreativnost i stvaralaštvo u raznim radionicama, pokazati spretnost u zabavnim igrama, a vodeni doživljaji potpuno će ih oduševiti! Upoznavanje novih prijatelja s kojima će prepričavati doživljaje i zajedno osmišljavati nove avanture potaknut će ih na druženje i socijalizaciju. Dok mali istraživači stvaraju uspomene i otkrivaju nove spoznaje, roditelji će uživati u brojim wellness ponudama Terma Olimia.

Dolaskom proljeća budi se priroda, zrakom se šire opojni mirisi procvalih cvjetova i naša se osjetila razigravaju. Predivan Kozjanski park prepun zelenila i cvrkuta ptica savršeno je mjesto za istraživanje i šetnju. Dok djeca s animatorima stvaraju svoju priču, iskoristite slobodno vrijeme za boravak u prirodi, opuštanje u termalnoj vodi ili se prepustite wellness užitcima.

Upotpunite album vaših uspomena i darujte si obiteljski odmor kakav zaslužujete!