Demi Lovato dizajnirala vlastitu kolekciju obuće

Svjetski popularna zvijezda Demi Lovato novo je modno lice najvećeg europskog trgovca obuće DEICHMANN. Prva kolekcija s potpisom mlade američke pjevačice nosi ime Kapsula, a dostupna je u poslovnicama DEICHMANNa od kolovoza 2018. Najavna kampanja #shoefame počinje početkom rujna.

Nova kolekcija za jesen/zimu sadržavat će trendy modele poput čizmica-čarapa, popularnih tenisica inspiriranih devedesetima, glomaznih zimskih čizama, cipela s platformama na vezice, elegantnih cipela s visokim potpeticama kao i ženstvenih čizama te čizmica do gležnjeva. Modeli kolekcije Kapsula obiluju kopčama, ukrasnim kamenjem i svjetlucavim uzorcima pa čak i čipkom.

Heinrich Deichmann i Demi Lovato

Tijekom svjetske turneje „Tell Me You Love Me World Tour“ Demi Lovato se sastala u Kölnu s Heinrichom Deichmannom, predsjednikom Upravnog odbora tvrtke DEICHMANN SE gdje nije skrivala oduševljenje kolekcijom: „Istinski se veselim predstavljanju svoje kolekcije koju sam stvorila zajedno s DEICHMANNOM; bilo je vrlo zabavno i s nestrpljenjem iščekujem reakcije mladih kojima će se kolekcija zasigurno najviše svidjeti“. Heinrich Deichmann naglašava da Demi Lovato ne samo da je stvorila vlastitu kolekciju, nego je postala i DEICHMANNovo modno lice mladih.

Nova kolekcija Kapsula bit će dostupna od sredine kolovoza 2018., a službene fotografije podijelit ćemo s vama kad kolekcija službeno bude u prodaji.