Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Diana Viljevac predstavlja novu kolekciju vjenčanica

Bilo da je riječ o jednostavnim ili raskošnim vjenčanicama u Showroomu Diane Viljevac ostvarit će te sve svoje želje za vaš najljepši dan u životu

Svakom novom kolekcijom dizajnerica unosi inovativnost u svoj dizajn te je ovaj put dizajnirala kolekciju vjenčanica koja se sastoji od 12 novih modela. Diana je upravo osluškujući zahtjeve i želje žena dizajnirala 12 idealnih vjenčanica u kojoj će svaka buduća mlada pronaći upravo ono što je željela. Riječ je o haljinama koja svaka priča svoju priču, svaka je posebna i unikatna bilo da je riječ o izboru materijala, kroja ili boje.

Bilo da je riječ o jednostavnim ili raskošnim vjenčanicama u Showroomu Diane Viljevac ostvarit će te sve svoje želje za vaš najljepši dan u životu.

Ovakav promišljen dizajn svakoj vjenčanici naglašava eleganciju i gracioznost i istovremeno ih čini klasičnim i modernim.

Svaka vjenčanica se može dodatno prilagoditi željama klijentica u dogovoru s dizajnericom.

“ Ovo je moja druga bridal kolekcija i s njom sam htjela postići idealan balans između tradicionalnog i modernog pristupa vjenčanicama. Upravo s ovih 12 modela htjela sam olakšati izbor svakoj budućoj mladi u potrazi za “onom pravom” izjavila je dizajnerica.

Vjenčanice dolaze u bijeloj, ivory, puderastoj i boji pijeska.

Za probu vjenčanica potrebno je rezervirati termin na naše kontakte: mail: [email protected] / broj telefona: 01 5805-772 ili  https://www.facebook.com/DianaViljevacdesign/

Foto/gif : Karmen Poznić
Model: Ema kovač
Make up: Simona Antonović
Frizura: Hairvetica

Pročitajte još

S modne piste

Modni studio Arileo poznat po limitiranim kolekcijama i custom made kreacijama, ovo proljeće predstavlja nam očaravajuću mini kolekcijom vjenčanih haljina.

Fashion report

Ivica Skoko u novom bridal lookbooku budućim mladenkama predlaže smjele kombinacije šminke i frizure u stilu 50.-ih godina prošlog stoljeća koje će istaknuti ljepotu žene...

Fashion report

Ove sezone modna kuća Lukabu budućim mladenkama predstavlja sanjivu kolekciju čiji volumeni dosižu nove razmjere te stvaraju nove standarde kreativnosti, glamura i onoga što...

Beauty report

Odlučite li se svoju vjenčanicu iz snova potražiti upravo u ateljeu brenda eNVy room, na isprobavanju će vas osobno dočekati dizajneri.

Advertisement