Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Dijamant kao elegantan i bezvremenski poklon koji se pamti zauvijek

Luksuzni dijamanti predstavljaju ljubav i poštovanje prema osobi kojoj se daruje, a ne mora se posebno isticati da ih svaka žena zaslužuje u svom životu, kao potvrdu i podsjetnik na samosvjesnost, snagu i ljepotu.

Blagdani su iza ugla i sve na to ukazuje, od pjesama na radiju do ukrasa na ulicama. Što znači da je najbolje već sada početi razmišljati o poklonima za najmilije i ništa ne prepuštati slučaju. Najljepši poklon je darivati druge, no ponekad je teško biti originalan i odlučiti što bi se nama dragoj osobi moglo svidjeti, što će joj koristiti i u trenu izmamiti osmijeh na lice.

Međutim, ono s čime zasigurno nikada ne možete pogriješiti svakako je dobar i bezvremenski komad nakita s dijamantom. Elegancija, minimalizam, te neizostavna i prepoznatljiva doza sjaja koju daje takav nakit nešto je što uvijek oduševi.

Luksuzni dijamanti predstavljaju ljubav i poštovanje prema osobi kojoj se daruje, a ne mora se posebno isticati da ih svaka žena zaslužuje u svom životu, kao potvrdu i podsjetnik na samosvjesnost, snagu i ljepotu. Kroz povijest su bili traženi i popularni među vladarima i kraljevima, te su predstavljali znak moći i prestiža. Takav status uživaju i danas, iako su puno dostupniji nego prije.

Ne kaže se stoga uzalud da su dijamanti vječni, te su kao takvi jači od svih prolaznih trendova, ali i izvrstan način da se izrazi vlastita osobnost. Osim u posebnim prigodama, mogu se nositi i svakodnevno zbog čega se svaka žena može osjećati posebno i to u bilo kojem trenutku. Mogu se ostaviti i za sljedeće naraštaje jer nikada ne izlaze iz stila.

Dijamantni nakit uistinu ima svoju čar i vrijednost, te upotpunjuje svaku odjevnu kombinaciju. Sve su ovo samo neki od razloga zašto je dijamantni nakit odličan izbor za najotmjeniji poklon ovih blagdana s kojim se sigurno ne može pogriješiti, bilo da se radi o naušnicama, narukvicama, ogrlicama ili prstenju.

Poznati francuski književnik Victor Hugo davno je rekao da, kada ne bi bilo žena, dijamant bi bio tek običan kamenčić. Stoga pri odabiru savršenog komada nakita svakako u obzir uzmite to kakva je osoba koju darujete, što je karakterizira i kakav modni izričaj inače njeguje. Na taj način možete biti sigurni da će nakit za koji se u konačnici odlučite izazvati najiskrenije i najsretnije emocije kod onoga kome je namijenjen.

Bilo čiju osobnost, karakter i stil lako možete istaknuti i uz jedinstveni nakit ekskluzivnog branda LEi jewelry. Upravo je LEi predstavio svoju najnoviju blagdansku kampanju koja može poslužiti kao inspiracija svima koji su u potrazi za savršenim poklonom. LEi nakit potpuni je pogodak, jer s 18-karatnim zlatom i dragim kamenjem pokazuje da je elegantan, decentan i bezvremenski. Ovaj će poseban nakit dati završni „touch“ svakom stilu i možete biti sigurni da će dijamanti, safiri, rubini, smaragdi te biseri koji se nalaze u širokoj ponudi teško koga ostaviti ravnodušnim kada otvore svoj dar.

LEi nakit se može kupiti u LEi poslovnici na adresi Gajeva 4, u Zaks Arena Centar u Zagrebu, u Zaks Robna kuća Rijeka, te u CCO Split i Zadar. Dio asortimana dostupan je i na službenoj internetskoj stranici.

Više

Trendovi

BÉBÉ #SWIM23 by Dunja Jovanić, kolekcija je u kojoj će se svaka žena osjećati samouvjereno.

Trendovi

Što će biti hit ove sezone, što obavezno morate imati u ormaru i kako to iskombinirati da biste se osjećali odlično i bili ono...

Zanimljivosti

Jedna od takvih je i „Mala sirena“, bajkovita priča uz koju su odrastale, smijale se i plakale brojne generacije.

Fashion report

Za zaštitno lice ljetne kolekcije Yamamay je odabrao manekenku i glumicu Madalinu Ghenea koja svojom ženstvenošću savršeno interpretira duh i stil 50-ih i 60-ih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.