Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Brinimo jedna o drugoj

Direktno muški: Razbijanje mitova o andropauzi: Pogled iznutra na 1. Simpoziju o muškom zdravlju

Fedora Phyto vjeruje da svaki muškarac ima pravo ostvariti svoj maksimalni potencijal i živjeti život punim plućima.

Fedora Phyto-Fedora Management d.o.o., tvorac Fedora Phyto linije dodataka prehrani Urtica Radix i Silymarin Phytosome, s ponosom najavljuje simpozij “Andropauza: Mit ili Stvarnost”, koji će se održati 16. svibnja u Hotelu Esplanade, Mihanovićeva ulica 1, Zagreb. Ovaj simpozij ima za cilj informirati muškarce o važnosti andropauze te pružiti stručne informacije i savjete o tome kako se nositi s njom.

Voditelj simpozija: Gosp. Zoran Šprajc, poznati novinar i voditelj, koji će svojim iskustvom i karizmom pridonijeti dinamici i angažmanu sudionika tijekom događanja.

Dr. sc. Dinko Hauptman, dr. med. Predavanje: “Testosteron, kralj hormona – je li krivac za sve?”

Najava: Pridružite se dr. sc. Dinku Hauptmanu, urologu i subspecijalistu andrologije iz KBC Zagreb, Klinike za urologiju, dok istražuje moć i mitove iza testosterona, često nazvanog “kraljem hormona”. Upoznat ćete se s najnovijim spoznajama o ulozi testosterona u ljudskom tijelu te raspravljati o njegovom utjecaju na zdravlje muškaraca.

Dr. sc. Silvija Zec Sambol, dr. med. Predavanje: “Što bi muškarci trebali znati o umoru i stresu, a ne usude se pitati?”

Najava: Dr. sc. Silvija Zec Sambol, liječnica integrativne medicine i klinička nutricionistica, otkrit će vam tajne koje muškarci često ne usude pitati. Kroz svoje bogato iskustvo, istražit će vezu između umora, stresa i muškog zdravlja te podijeliti savjete kako se nositi s tim izazovima na najbolji mogući način.

Marino Bašić, mag. cin. Predavanje: “Što je tajna dugovječnosti i kako možemo usporiti starenje?”

Najava: Uz Marina Bašića, magistra kineziologije i kondicijskog trenera vrhunskih sportaša, istražit ćemo tajne dugovječnosti i strategije za usporavanje procesa starenja. Sa svojim iskustvom kao fitnes edukator i vlasnik teretane, Marino će nas voditi kroz ključne elemente zdravog života i aktivnog starenja.

Nataša Barolin Belić, M. Psych (Gest) Predavanje: “Sex-Andropauza ili kriza srednjih godina?”

Najava: Nataša Barolin Belić, geštalt psihoterapeutkinja i certificirana seksualna terapeutkinja, istražit će kompleksnu vezu između seksualnosti i dobi kod muškaraca. Kroz svoj terapijski pristup, Nataša će nas uputiti u razumijevanje izazova koje donosi andropauza i kriza srednjih godina te ponuditi perspektivu za ostvarenje zadovoljavajućeg seksualnog života unatoč tim izazovima.

Fedora Phyto linija proizvoda, rođena iz sinergije znanosti i prirode, predstavlja rezultat istraživanja prirodnih i certificiranih kvalitetnih sastojaka koji prolaze kroz rigorozan proces formulacije i standardne proizvodne metode najviše kvalitete. Ovaj simpozij pruža jedinstvenu priliku za muškarce da saznaju više o andropauzi, razmijene iskustva te dobiju korisne savjete za očuvanje zdravlja i dobrobiti.

Zašto prisustvovati?

Simpozij nudi priliku za edukaciju iz prve ruke od vodećih stručnjaka, mreženje s drugim muškarcima koji teže unaprijediti svoj život, te otkrivanje novih alata i resursa koji mogu pomoći u postizanju veće autentičnosti i ostvarenju. Fedora Phyto vjeruje da svaki muškarac ima pravo ostvariti svoj maksimalni potencijal i živjeti život punim plućima. Naš simpozij predstavlja korak naprijed u ostvarenju te vizije.

Registracija i dodatne informacije

Za više informacija o simpoziju i kako se registrirati, posjetite našu web stranicu Fedora Phyto ili nas kontaktirajte putem e-maila na [email protected]. Pridružite nam se u Esplanadi i krenite na put prema ostvarenju svoje najbolje verzije! Istražite Novosti o Muškom Zdravlju! Osigurajte svoje mjesto sada.

Ne propustite

Zdravlje

Inovativni biljni proizvodi Fedore Phyto donijeli su ekskluzivu u zdravstvenu njegu a prvim simpozijem o Andropauzi direktno otkrili sve tajne muške ranjivosti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.