Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Background photo created by freepik - www.freepik.com
Background photo created by freepik - www.freepik.com

Seks

Dirty talk?! Yes, yes please!

Recite mu sve zločeste stvari koje vam se motaju po glavi.

Svi smo mi pogledali pokoji erotski film pun riječi koje se sami nikada ne bismo usudili izgovoriti na glas. Skupite hrabrost i iznenadite svog partnera te mu na uho šapnite nešto “prljavo”. Prljavi govor (dirty talk nekako zvuči bolje) može lako biti vrlo neugodno i nelagodno iskustvo, pogotovo oko se toga primite prvi puta, odnosno s novim partnerom. Može biti i smiješno! Vrlo je važno da ne počnete nasilu, već da ste kod toga spontani i opušteni, jer samo će tako cijela stvar ispasti besprijekorno. Nekoliko sljedećih savjeta sigurno će vam pomoći kod uvođenja “zločestog vokabulara” u vaš seksualni život.

Budite to što jeste

Ako pokušate oponašati glumice iz pornografskih filmova, to može ispasti jako smiješno. Ne oponašajte nikoga! Prljavi govor može ispasti seksi samo ako izražava vaše osjećaje. Ako to želite postići, morate biti to što jeste, a ne samo loš imitator glumaca s televizijskog ekrana.

Primjereni ton glasa

Važno je da potražite primjeren način govora, koji će odgovarati vama i vašem partneru. Možete govoriti visokim tonom, vrlo niskim, a posebno je primjeren šapat. Možete upotrijebiti i vaš svakodnevni način govora, ili pak nešto sasvim suprotno. Ne trebate se ograničiti samo na jednu boju glasa. Česta promjena tona vašeg glasa može dodatno uzbuditi vašeg partnera, jer nikada neće znati što ga čeka kada se usnama približite njegovom uhu.

Obogatite svoj fond riječi

Mnogi su odrastali u maniri da je kletva tabu. Sada imate mogućnost pomaknuti tu granicu i pokazati što ste u stanju učiniti. Izbjegavajte medicinske izraze poput “penis” i “vagina”, jer rečenica poput: “Želim te osjetiti u svojoj vagini” neće imati pravi učinak. Ne čini li vam se da je to tako? Lagano smiješno? Ako imate teškoća kod odabira riječi, pomoć potražite u nekoj knjizi ili na Internetu, a u krajnjoj nuždi pogledajte neki erotski film.

Vježbajte kada ste sami

Za početak pokušajte dok se samozadovoljavate. Zamislite kako se ljubite sa svojim partnerom, i govorite mu prljavštine. Prvo riječi samo zamislite, a onda se ohrabrite i izrecite ih na glas. Budite bez brige, nitko vas ne može čuti, naravno, ako niste zaboravili zatvoriti prozore.

Zajedno odredite pravila

Ako se jedno drugome smijete ili osuđujete za izrečene riječi, tada situacija sigurno neće biti ugodna. Važno je da razgovarate o tome gdje su vaše granice prljavog govora. Naime, tijekom orgazma vam može pobjeći neka neočekivano vulgarna riječ, koja čak može uvrijediti vašeg partnera.

Nekoliko prijedloga

Nikada ne žurite. Za početak je dovoljno ako glasno kažete koliko uživate u ljubljenju sa svojim partnerom. Bit će sasvim dovoljno ako započnete s riječima poput: “Volim kada prstima dodiruješ moje…”, ili “Kako te je dobro osjetiti…” Možete i opisivati što sve namjeravate, odnosno što bi sve željeli učiniti sa svojim partnerom ili partnericom tijekom nastavka spolnog odnosa. Ovo neka bude tek uvod u vaše “prljavo seksualno izražavanje”. Počnite s vježbom! Izvor: Intimatemedicine.com.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Očekivanje da partner čita naše misli i želje zasigurno ne vodi dobrom seksu.

Seks

Iz muške perspektive može se činiti da bilo što može navesti ženu da iznenada odluči da više ne želi imati seks.

Seks i osjećaji

Bradavice: svi ih imamo, ali unatoč njihovom potencijalu za užitak, bradavice su stoljećima predmet kontroverzi.

Seks

Maštanje može biti itekako zabavno, a najbolja stvar je to što ništa nije zabranjeno i baš sve je moguće.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.