Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Disneyjeva „Mala sirena“ stigla je u CineStar kina i obilježila obiteljsko vikend druženje

Jedna od takvih je i „Mala sirena“, bajkovita priča uz koju su odrastale, smijale se i plakale brojne generacije.

Voljene bajke iz djetinjstva koje nas vraćaju u najljepše i najbezbrižnije doba života, prenose se s koljena na koljeno i samim time postaju vječni klasici. Jedna od takvih je i „Mala sirena“, bajkovita priča uz koju su odrastale, smijale se i plakale brojne generacije. Ekranizaciju je doživjela ove godine, a morska avantura kojoj malo tko može odoljeti, u distribuciji Blitz filma, stigla je u CineStar kina diljem Hrvatske. Upravo to je bio povod za obiteljsko vikend druženje uz obilje dobre zabave, kreativnih radionica za najmlađe i pregršt dobre atmosfere.

Film o najpopularnijoj sireni na svijetu, Ariel, remake je animiranog glazbenog klasika studija Disney koji je nagrađen Oscarom. Čarobnu avanturu moguće je pogledati na originalnom engleskom jeziku s titlovima, kao i u sinkroniziranoj verziji, u kojoj su glasove posudili prepoznatljivi hrvatski glasovi poput: Dine Jelusića, Martine Tomčić Moskaljov, Jana Kerekeša, Lane Menige, Cindy Šoštarić Hadžić, Natali Rade, Magdalena Zatko, Lorena Farkač i Karla Mijatović.

Povodom premijere filma, u CineStar kinu Z centar i 4DX Mall of Split, u subotu i nedjelju organiziran je čaroban Disney vikend prepun odlične zabave, iskrenog smijeha i razigranosti. Tim povodom, osmišljen je i atraktivan obiteljski program koji posjetiteljima u Z centru u pružio brojne aktivnosti: facepainting na temu Male sirene; kreativni kutak bojanja i crtanja, izrade torbica za sirene, izrade čarobnih štapića i kruna za sirene, izrade rakova i hobotnica; zabavne animacijske igre: morski križić kružić i potraga za morskim blagom te fotografiranje s glumcima koji su u filmu posudili glasove i s likovima iz filma. Splitski su mališani uživali u facepaintingu na temu Male sirene. Priliku za vikend druženje s obitelji nisu propustili ni: Jelena Veljača, Ana Brdarić Boljat, Mirna Medaković Stepinac, Lucija Lugomer, Olja Vori, Jan Kerekeš, Jelena Orešković, Emina Pršić Prasnikar te mnogi drugi.

Osim obilja zabave i dobre atmosfere, najmlađe članove obitelji dodatno je razveselio i poklon, Disney kreativna knjižica iz spomenutog animiranog filma.

Bajkovitu priču o maloj sireni moguće je pogledati u kinima diljem Hrvatske, a kinoulaznice za ovaj spektakl iz tvornice Disneyja mogu se kupiti na blagajnama kina i putem službene web stranice www.cinestarcinemas.hr.

Foto: Petra Ria

Ne propustite

Fashion report

Kolekcija Golden Sea Star ističe luksuzne zlatne nijanse uz dizajn u obliku morske zvijezde.

Beauty report

Jeste li znali da Mediteransko more akumulira 7% ukupne globalne mikroplastike, a sadrži samo 1% svjetske vode te da plastika iznosi više od 85%...

Beauty report

Pratite Divote Cosmetics, jer priča o njima je tek započela!

Fashion report

U suradnji s Elenom Dizdar, domaći brand De'llure predstavlja ljetnu kampanju „Golden hour“ u kojoj su zajedničkim snagama kreirali maštovitu kolekciju IT komada s...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.