Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Zdrav kao lav
Zdrav kao lav

Zanimljivosti

Dječja utrka „Zdrav kao lav“ Zaklade Nora Šitum održat će se ove subote u Parku Maksimir

Zaklada Nora Šitum, u subotu 25. svibnja, od 17 do 20 sati u Parku Maksimir organizira treću po redu dječju utrku pod geslom „Zdrav kao lav“.

Zaklada Nora Šitum, u subotu 25. svibnja, od 17 do 20 sati u Parku Maksimir organizira treću po redu dječju utrku pod geslom „Zdrav kao lav“. Bez obzira bodrite li svoje mališane dok samostalno trče, gurate kolica ili nosite dijete u naručju, cilj ove rekreativne utrke je samo jedan – sudjelovati i podržati djecu oboljelu od malignih bolesti kojima se donira sav prihod od startnih paketa.

Cilj utrke i druženja u prirodi je poticati zdrave životne navikne u svrhu očuvanja zdravlja već od malih nogu jer su loša prehrana i nedostatak tjelesne aktivnosti uzroci brojnih bolesti pa i malignih. Zakladu će u ovoj misiji podržati i Hrvatski zavod za javno zdravstvo koji će u okviru Nacionalnog programa Živjeti zdravo dijeliti edukativne materijale te provoditi aktivnosti i igre za djecu i obitelj.

Dječji paketi za sudjelovanje uključuju majicu, koju je posebno za ovu prigodu oslikao naš poznati grafiter i umjetnik Slaven Lunar Kosanović, sok i poklon sponzora. Cijena startnog paketa je 10 eura, a svako dijete nakon utrke dobiva medalju!

Preuzimanje startnih paketa je od 17 sati ispred Male pozornice Parka Maksimir, dok utrka počinje u 18 sati. Osim same utrke, očekuje vas bogat i zanimljiv program poput sportskog poligona, likovnih radionica te predstave „Magični trenuci“ mađioničara Jape stoga je ova subota idealan dan za dolazak u Maksimir gdje će sve mališane, ali i odrasle čekati igra i veselje!

Dođite, sudjelujte i podržite ovu plemenitu akciju za one kojima je to najpotrebnije te provedite nezaboravan dan s obitelji u prirodi!

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Visoke temperature mogu dodatno opteretiti srčano – žilni sustav, stoga donosimo nekoliko jednostavnih savjeta za sigurno i bezbrižno ljeto.

Budi fit

Razgovarali smo s fitness trenerom i promotorom zdravog načina života, Marijem Valentićem, i doznali sve odgovore vezane za ljeto i vježbanje.

Savjeti stručnjaka

Iako higijenu intimnog područja nikada ne bismo trebali zanemarivati, posebnu joj je pažnju potrebno posvetiti tijekom ljeta radi visokih temperatura, povećane vlažnosti te znojenja...

Obitelj

Baby Center nudi pregršt rješenja za zabavu i razvoj vaše djece tijekom ljetnih praznika.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.