Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

DNK – hlače s predumišljajem

Aktualna kolekcija DNK dizajnerice Nade Došen donosi zanimljive modele hlača u kojima ćete se u nadolazećoj sezoni osjećati iznimno ugodno, no prije svega posebno.

Aktualna kolekcija DNK dizajnerice Nade Došen donosi zanimljive modele hlača u kojima ćete se u nadolazećoj sezoni osjećati iznimno ugodno, no prije svega posebno.

Dizajnerica Nada Došen u svojoj kolekciji DNK između ostalog donosi i nekoliko nezaobilaznih modela hlača – od ultimativnih paper bag  preko uvijek zanimljivih modela „na preklop“ do popularnih cropped hlača trapez nogavica. Uz njih se odlično kombiniraju majice i bluze naglašeno geometrijskih linija svojstvenih kreativnom potpisu dizajnerice.

Materijali su pomno birani i prevladavaju tijelu ugodni pamuk i lan dok se tonska skala kreće u „sigurnoj zoni“ crne i bijele i s diskretnim odmakom u tamno plave nijanse.

 

„Dok radim posvećena sam ženama koje od mode traže udobnost i lakoću nošenja ali i mogućnost preobrazbe. Temelj na kojem gradim prepoznatljivost brenda je dizajn oslobođen pretencioznosti u čijem je fokusu žena s dovoljno samopouzdanja da svoju osobnost naglasi minimalističkim ali snažnim komadima. DNK je odjeća stvarana s predumišljajem, odjeća koju ćete nositi vi, a ne ona vas!“ – kaže Nada Došen.

Modeli DNK dostupni su u trgovinama Amelie u Zagrebu, Bura design store u Rijeci, Think Pink u Splitu i Boni u Varaždinu. Nada Došen godinama gradi i svoju međunarodnu karijeru pa se njene kolekcije uspješno prodaju u koncept buticima u New Yorku, Quebecu, Moskvi, Bonnu, Bernu i Rigi.

  • Fotografije: Zvonimir Ferina
  • MUA: Kasandra Draganić
  • Model: Ana Crnek
  • Nakit: Diana Zelmanović
  • Šeširi: Nada Kobali
  • Cipele: Mass Shoes

Više

Odnosi

Ostavite snažan prvi dojam

Duh i tijelo

Fobije su rezultat neugodnih iskustava predaka

Moda

Studio i-gle za zimu 2013/14.

Fashion report

Trend koji ne silazi s modnih pista

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.