Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Do kraja života Tvoga: Seks na dalmatinski

Predizborni program: seks na dalmatinski! Ako postoji problem s natalitetom u državi, samo treba slati mlade parove u Dalmaciju i problem će se riješiti sam od sebe!

Ona

Dokopali se i mi mora. I zaboravili napisati tekst. Zaboravili smo na sve; na račune, kuću, pos’o, rodbinu i prijatelje…a zaboravila bih ja i na mater da ne šalje svaki dan istu poruku; “Kako mi je curica, jel’ uživa?”. Baba k’o baba, samo je unuci zanimaju. Ne znam što je to u tom morskom zraku, osim zdravlja kako bi moj ćaća rek’o, ali nekako me čudi da dalmatinci nisu brojniji. Em mi godi more, zrak, mod opuštenosti koji se ondje fura, em ribica na gradela, em čaša vina u ponoć i seks čim dijete zaspe. Zaboraviš na kredite i račune pa se smiješ koliko ti drago, skužiš kako ti je muž zgodan i kako mu ta raščupana frizura neodoljivo dobro stoji, pogledaš ga u oči, skontaš iste misli i…akcija! Skoro se potučemo tko će malu prije uspavati (uz prepirku kroz šapat, tko to bolje radi) i uzeti zaštitu jer mama nije još potpuno zaboravila avanturu u Petrovoj! I eto kako se bebe rade, ne donose ih rode već galebovi.

Kontam da je ovo naše more zajebano skroz…k’o neka najjača droga navuče te u tren, nakon samo jedne, dvije konzumacije. Ništa ti ovdje nije žao, ni para, ni besciljno potrošenih dana gledanja u pučinu (pogled za sliku uokviriti), ni one tri, četiri kile koje natučeš za stolom jedući, a pokušavaš potrošiti plivajući. Glava kao da zaboravi na sve probleme i dileme i postane odlučna. Odlučna isprazniti se i uživati. Tako je i moja. Da sam muško, rekli bi da mi je to ona druga glava, ali evo nama ženama za sve je dovoljna jedna. Čim bi malu izmorilo more, jugo i neumorno vježbanje prvih koraka predala bi se i utonula u san. A mama i tata, umjesto prakticiranja dalmatinskog života fjake, marende i drugih zanimljivih iskustava koje južnjaci prakticiraju svakodnevno, skočiše jedno na drugo. Pa kao i riba koju na moru obožavam, a na kopnu podcjenjujem, i seks ovdje ima bolji okus. Nikako se zasititi. Toliko smo se naskakutali po kauču, krevetu, terasi, vamo tamo, da smo odluku da napokon krenemo vježbati na moru zanemarili, ili točnije preoblikovali u treninge određene skupine mišića. Ukratko, ‘Dalmatinci blago vama, ako vam je ‘vako svaki dan’!

Odjednom navru sjećanja na dane kad nas je bilo dvoje, kad smo se pržili na plaži po cijele dane, jeli i pili kad smo htjeli i bacali popodnevne spavance; i dane kad nas nitko nije vidio jer smo testirali sve podloge apartmana. Sve te krene podsjećati na te bezbrižne dane, a pogotovo seks. Pa i kad se taj škrti godišnji počne približavati kraju poželiš se ne vratiti u stvarnost, jer tamo je i riba gost. Čak i nakon nekoliko dana kukanja, tugu smo i dalje utapali jedno u drugome – bar da ne žalimo za potraćenim akcijama u hladu. A i da znam da nisam uzalud potrošila silu para na badiće koji prekrivaju malo, a uzbuđuju puno.

Ovdje se sve ‘ćuti lipo’ ili kako ono kažu. Tako i sebe čovjek počne vidjeti ljepšim. Moje tijelo odjednom nema celulita, a ni tragova nedavnog poroda. Bejb to ne vidi ni doma, zato ga još malo više volim, ali kao da su mu oči na moru pohotnije. Ne žalim se, sviđa mi se. Pa koja žena ne želi biti privlačna, a pogotovo svom galebu?! Na kraju se sve vrtjelo oko seksa… Nismo se smjeli predugo ni gledati jer je jedno od nas to shvatilo kao poziv. A, hvala Bogu, pa nam ne treba puno. Samo nekoliko trenutaka poslije mala je “trebala odmoriti” pa je pila sokić u krevetiću. I uskoro zaspala (koje dobro dijete).

I onda, bez upozorenja, stvarnost te klepi posred čela. Bacamo sidro u velegradu i krenemo se šamarat’ obvezama. Uskoro svakog zanima gdje si bio, što si radio i zašto nisi ulovio zavidnu boju. Skoro sam odgovorila da sam se radije valjala s mužem po krevetu, nego naguravala s pregorjelim Česima po pijesku na plaži. Malo mi ih je bilo žao, tih znatiželjnika, oni se očito ne seksaju na moru, a ni Česi očito, sudeći po stupnju opeklina. A osim toga, kroksice nikog ne napaljuju, pa ni moju babu. Ili? Bako?

seks, ljubav, more

Uglavnom, tu negdje kad smo postali svjesni kako nam je bilo lijepo, usudili smo se razmišljati o adresi u Dalmaciji. Još su to samo snovi, ali jao kako lijepi snovi. Jugo, bura, seks. Šetnja uz more, ribica, seks na dalmatinski. Raditi se mora pa bi bio i neki posao, kava na rivi, seks… Jogurt, kroksice, razvod. Ma shvatili ste… Ne znam da li Dalmatinci doista tako žive, ali pogled im je ljepši i smiruje sve nemire. Moje bar. Pa zaključujem, privežemo li mi ikad svoj vez negdje južnije, trebat će nam ili puno zaštite ili dječjih soba. I tolerancije, za Čehe mislim. Adio.

On

Put na more; put s bebom; pakiranje; ‘treba nam veći auto’… Veći auto?!?!?! Ako uzmemo veći od ovog karavana, ulazimo u sfere manjeg poduzetništva – ‘prijevoz za vlastite potrebe’. Nema veze, preživjet ćemo; možda ipak nisam uzalud kao klinac provodio sate uz Tetris!

Ne vidim ništa iz auta, tjera me jedino pomisao na prvu večer na moru i seks. Uvijek mi je bio najdraži tu prvu večer. Sad… Trebao sam računati na dijete… Zaboravil sam da sada imamo i dijete koje je s nama… Raspakirali smo se, dijete veselo, igra se. I neće spavati… Mogu ja čekati da zaspiš, tvrdoglav je tata. U međuvremenu je zaspala i žena. Ima dana, strpljiv sam.

Na godišnjem smo, maknuli se od svega, žena šeće u badiću i hlačicama posvuda. Ja sve napaljeniji iz sata u sat. Mislim, vidiš ženu i doma golu, u donjem rublju i slično, ali na moru je ipak malo drukčije. Dočekao sam ženu u zasjedi kad je bebica zaspala u 10 ujutro. Volim se seksati na moru, ne znam zašto. Imam osjećaj da sam izdržljiviji i pun energije. Ma može i par puta na dan, sve paše! Tako sam sa ženom i došao do zaključka, da se preselimo na more da bi vjerojatno imali 117-ero djece!

Povod takvim mislima je i sjećanje na naše prvo zajedničko ljetovanje – bili smo kao zečevi. Cuge, izlasci, kupanje i seks. Milina! Prvih par dana na moru bio sam k’o pohotni djedica; mogu, hoću, moram! Tada kao i ovo ljeto. Sva sreća da morski zrak djeluje uspavljujuće na naše dijete. Jackpot! I narkotična činjenica da me moja žena i dalje može napaljivati iz sata u sat. Još da nisam zaboravio doma ribičke štapove, ovo bi bilo jedno od najljepših ljetovanja u dosadašnjem životu. A što sad…više vremena za seks.

Dijete nas izmorilo do bola; prohodala prvi dan, pojela kamenja koliko manji konjić može u kolima dovući, neće biti na mjestu 7 sekundi u komadu… Ali, zato spava 3 puta na dan. Opet seks! Dobro, nismo više lokacijski atraktivni kao nekad, nemam ni više 20 godina pa da me baš zaboli k’o me vidi ili ne, a vjerojatno je i ilegalno ako me vlasti vide! Ali zato sam gurmanski hrabriji pa jedem sve plodove mora, od planktona do kita, sve što raste u moru i pokraj njega. Daje mi snagu za seks! Zato mislim da nije istinita ona tvrdnja da s godinama opada seksualna aktivnost i želja. Riječima 70-ogodišnjaka kojeg poznajem, na upit koliko se seksa – onoliko koliko mi žena da, pa i 10 puta na dan ako treba.

Pa ja opet sanjam – bilo bi odlično dočekati penziju u Dalmaciji…kakav bi samo dar mar radili po domovima umirovljenika! Žena je već odavno naučila kako mene dopeljati u raspoloženje; ja sam jednostavan čovjek – moji su fetiši još jednostavniji: krumpir, riba i odojak – za to ću ju pratiti do kraja svijeta.

Kažem vam ja, ako postoji problem s natalitetom u državi, samo treba slati mlade parove u Dalmaciju i problem će se riješiti sam od sebe! Unuka na izvoz, bake i djedovi sretni, a i država sretna.

Vava & Bejb

Ne propustite

Seks

Neki su ljudi potpuno nezainteresirani za seks, čak i ako su zaljubljeni.

Seks

Ako pitate LELO, u ovo možemo uključiti i seksualno blagostanje - užitak iz spavaće sobe koji sad možete ponijeti sa sobom na put.

Moj dom

Bojama, zastorima i plahtama obogatite svoj intimni raj...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.