Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Do ugodnog i modernog interijera u tren oka!

Adaptacija doma zahtjeva puno vremena i truda, no kvalitetno napravljen plan i nacrt, osigurava dom iz snova.

Adaptacija doma zahtjeva puno vremena i truda, no kvalitetno napravljen plan i nacrt, osigurava dom iz snova.

Prvenstveno je potrebno prilagoditi raspored načinu života i vlastitim potrebama. Nakon grubih radova možemo se prepustiti zanimljivim detaljima i uređenju interijera. Svaka soba prostor je za sebe koji zahtjeva drugačije ideje i rješenja , koje je u konačnici potrebno stilski povezati u skladnu cjelinu, a ljeto je pravo vrijeme za renoviranje!

Prazno platno koje žudi za renovacijom

Prostor iz kojeg se šire primamljivi mirisi te se pripremaju razne gastro delicije, svima je omiljeno mjesto u domu. Estetski lijepa i kvalitetna kuhinja s modernim kuhinjskim uređajima potrebna je svakom domu, stoga je renovacija kuhinje obavezna. Upečatljiv blagovaonski stol u kombinaciji s elegantnim stolicama poziva na druženje uz ukusnu hranu.

Moderna i zanimljiva rasvjeta također će pridonijeti samom ambijentu. No, ukoliko želimo što više prirodnog svjetla u svom domu, sjenila su savršeno rješenje. Ujedno zaštita od sunca i znatiželjnih pogleda, propušta dnevno svjetlo i interijeru daje dojam prostranosti.

Tijekom renovacije svakako je potrebno uključiti i eksterijer. Detalji kao što su pletene košare, raznobojne stolne svjetiljke i upečatljive tegle za biljke stavit će točku na i uređenju vašeg eksterijera.

Stoga, u idealnom trenutku u prodajnim centrima Lesnine XXXL i na web shopu počinju MAXI uštede, u razdoblju do 25.07. kupce očekuju razni popusti na svim odjelima Lesnine. Inspirirajte se ponudom i pretvorite dom u svoju ugodnu oazu.

Više

Dizajn

Studio TE mjesto je za vrhunsku frizuru, ali i mjesto na kojem se svakom klijentu pristupa individualno te se garantira privatnost.

Moj dom

Skandinavski stil voli prirodne boje i organske materijale koji odražavaju poštovanje prema prirodi.

Beauty report

MiCrodia predstavlja kolekciju od deset svijeća od kojih je svaka posvećena jednom hrvatskom gradu.

Moj dom

Ovogodišnja vizija Božića iz čarobne radionice JS Ateliera uklapa se u viziju bezvremenske sofisticirane elegancije uz dodatak suvremenih elemenata.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.