Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Foto: Marija Nikšić - Ormarija

Beauty report

Do zdrave, preplanule kože lica uz L’Erbolario savjete

Zvučimo pomalo dosadno svaki puta kada napomenemo kako je koža naš najveći organ  koji trebamo pravilno njegovati i štititi.

Zvučimo pomalo dosadno svaki puta kada napomenemo kako je koža naš najveći organ  koji trebamo pravilno njegovati i štititi. Ona će  nas zaštititi od toksina, bolesti, štetnih utjecaja iz okoliša, a naposljetku i sunca. Osim ruku, najizloženija je koža lica i vrata. Zato su na plažama preporučljivi i šeširi, sunčane naočale, kao i balzam za usne.

Iako većina preparativne kozmetike danas sadrži zaštitni faktor SPF (ponekad i vrlo visok), kreme za lice i šminka sa zaštitnim faktorom ne mogu vam pružiti jednaku zaštitu kao proizvod za zaštitu od sunca.

Krema za zaštitu od sunca za lice s aloe verom i makadamijom SPF 25

Svojim posebnim djelovanjem protiv znakova starenja, ova krema je namijenjena onima koji vole osunčano lice, a istovremeno žele spriječiti bilo kakav neželjeni učinak sunčanja na mladolikost i kvalitetu kože. Aloa vera, smilje, derivati rižinih mekinja, karite maslac, ulje makadamije samo su neki od sastojaka koji će se pobrinuti da vaša koža bude hidratizirana i zaštićena.

Krema jamči srednju razinu zaštite zahvaljujući bogatom sadržaju prirodnih filtara kao što su aloa, smilje, derivati rižinih mekinja. Karite maslac, ulje makadamije i aloa dubinski hidratiziraju kožu i neutraliziraju njenu isušenost. Sadrži i vitamin E iz ulja rižinih mekinja koji djeluje protiv stvaranja slobodnih radikala i pomaže pri sprječavanju crvenila i pucanja kože (kompleks glicerinske kiseline iz sladića).

Sadrži poseban srednji filtar za UVB-zrake (koje ne idu preko srednjih slojeva dermisa i, uz pomoć melanina, pomažu u procesu tamnjenja) i djeluje poput barijere protiv UVA-zraka koje uvijek prodiru duboko, čak i kad koža potamni te uzrokuju prerano starenje kože.

Proizvod je vrlo otporan na vodu, nanesite ga 30 minuta prije sunčanja, ali i više puta tijekom dana ovisno o učestalosti kupanja/plivanja i stupnju znojenja.

Primjereno svim tipovima kože.

Sve L’Erbolario proizvode, pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 17. lipnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Nela Ilinić.

Više

Trendovi

Kako bi nas ovog ljeta motivirao da ponosno ispričamo priče upisane na našoj koži, Dove je objavio poseban rječnik.

Savjeti i preporuke

Pod okriljem L'Oréal Professionnela nastali su Salon Expert saloni, koji s brandom dijele viziju, potrebu za stalnim usavršavanjem i težnju za postizanjem najboljih rezultata te...

Trendovi

Nova kolekcija karizmatičnog brenda Femme Marquise kao glavnu nit vodilju ovog puta imala je upravo vrijeme ispred nas i činjenicu da ćemo ove godine...

Darivanje

Postanite lice NIVEA Cellular LUMINOUS630 linije i osvojite sjajne nagrade!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.