Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Dobro, kamo s tolikim knjigama!?

Naš najveći problem je, barem što se tiče knjiga, taj da nismo dobro organizirani i najčešće ne možemo naći baš onu koja nam treba ili ih imamo toliko puno da nam se stan pretvorio u knjižnicu.

Naš najveći problem je, barem što se tiče knjiga, taj da nismo dobro organizirani i najčešće ne možemo naći baš onu koja nam treba ili ih imamo toliko puno da nam se stan pretvorio u knjižnicu. Da. Imamo ih previše!

No, od kuda početi i kako dovesti u red naše police? Potrebno je, za početak, sve knjige sakupiti na jedno mjesto. Posložite ih u jednu prostoriju i razvrstajte: stručna literatura, beletristika, dječje knjige, kuharice, razni priručnici i sl.

Razmislite možete li grupe knjiga razvrstasti u neke podgrupe stručna literatura: beletristika, psihologija, strojarstvo, ekonomija…Knjige koje želite da budu vidljive stavite u otvorene police, a za one koje ne želite da se vide uvijek možete pronaći neke police koje se mogu zatvoriti.

Svakako ne zaboravite da one knjige koje ne trebate i više ne želite zadržavati kod sebe ne bacate u smeće ili stari papir. Odvezite ih u najbližu knjižnicu. Neke od njih sigurno će dobro poslužiti još dobar niz godina.

Evo još nekoliko dizajnerskih rješenja.

Više

Moj dom

Ovogodišnja vizija Božića iz čarobne radionice JS Ateliera uklapa se u viziju bezvremenske sofisticirane elegancije uz dodatak suvremenih elemenata.

She Book Club

Chrissie ima osam godina i živi s poremećenom majkom koja joj ne daje jesti.

She Book Club

Ove godine Alfa je za vas je pripremila brojne nove naslove, popuste i nagradne igre. Osim toga svakodnevno od 18 do 19 sati pruža...

She Book Club

Interliber se ove godine od 8. do 13. studenog u punom sjaju vraća na Zagrebački velesajam

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.