Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Dobro, kamo s tolikim knjigama!?

Naš najveći problem je, barem što se tiče knjiga, taj da nismo dobro organizirani i najčešće ne možemo naći baš onu koja nam treba ili ih imamo toliko puno da nam se stan pretvorio u knjižnicu.

Naš najveći problem je, barem što se tiče knjiga, taj da nismo dobro organizirani i najčešće ne možemo naći baš onu koja nam treba ili ih imamo toliko puno da nam se stan pretvorio u knjižnicu. Da. Imamo ih previše!

No, od kuda početi i kako dovesti u red naše police? Potrebno je, za početak, sve knjige sakupiti na jedno mjesto. Posložite ih u jednu prostoriju i razvrstajte: stručna literatura, beletristika, dječje knjige, kuharice, razni priručnici i sl.

Razmislite možete li grupe knjiga razvrstasti u neke podgrupe stručna literatura: beletristika, psihologija, strojarstvo, ekonomija…Knjige koje želite da budu vidljive stavite u otvorene police, a za one koje ne želite da se vide uvijek možete pronaći neke police koje se mogu zatvoriti.

Svakako ne zaboravite da one knjige koje ne trebate i više ne želite zadržavati kod sebe ne bacate u smeće ili stari papir. Odvezite ih u najbližu knjižnicu. Neke od njih sigurno će dobro poslužiti još dobar niz godina.

Evo još nekoliko dizajnerskih rješenja.

Više

Darivanje

Tess Gerritsen ostavila je neizbrisiv trag u svijetu napetih, uzbudljivih i obožavanih kriminalističkih trilera.

She Book Club

Partnerski odnos može biti izvor velikog osobnog zadovoljstva i sreće, ali velikih frustracija.

She Book Club

Roman Mala smrt treće je uznemirujuće krimi remek-djelo neponovljive Lucy Foley.

She Book Club

Prvi mjeseci u godini kao stvoreni su za boravak na toplom, u dobrom društvu. Za mnoge od nas to znači uz dekicu i –...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.