Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Dočekajte spremni Svjetski dan orgazma

Orgazam je snažno i transformativo iskustvo koje pruža neusporedivu ekstazu i povezanost. 

Orgazam je snažno i transformativo iskustvo koje pruža neusporedivu ekstazu i povezanost.  Na ovaj poseban dan slavimo ljepotu užitka i pozivamo vas da istražite raznolik i uzbudljiv svijet orgazama – provest ćemo vas kroz svemir različitih vrsta orgazama, stoga se pripremite za slavlje neograničenog zadovoljstva. Svjetski dan orgazma obilježavamo 31. srpnja dok Svjetski dan ženskog orgazma slavimo 8. kolovoza!

Klitoralna simfonija

Među najpoznatijim i najslavnijim orgazmima, klitoris zauzima glavno mjesto. Ovo je vrlo osjetljivo područje užitka s više od 8000 živčanih završetaka koji omogućuju intenzivni orgazam. Bilo putem izravne stimulacije, nježnog dodira prstiju, partnera ili vibracija seks igračke, ovo orgazmičko iskustvo šalje valove užitka kroz vaše tijelo, ostavljajući vas u euforičnom raspoloženju kojeg samo klitoris može stvoriti. Naravno, neke od ovih metoda stimuliraju samo najudaljenije dijelove strukture klitorisa, stoga isprobajte soničnu igračku poput SONA 2 ili SILA Cruise, s kojima možete otkriti dubine klitoralnog orgazma za koje niste ni znali da postoje. Zato treba početi polako i osluškivati potrebe svoga tijela.

Istraživanje G-točke

Pripremite se za uživanje u dubinama orgazma G-točke. Nazvana po dr. Ernstu Grafenbergu, smještena unutar vaginalnog kanala, G-točka ima potencijal pružiti nevjerojatne senzacije. Možete istražiti ovu erogenu zonu nježnim pokretima prstiju ili  s posebno dizajniranom igračkom za G-točku kao što je GIGI 2. Orgazam G-točke može pružiti intenzivan užitak, uzrokujući intenzivne kontrakcije i oslobađanja koja nadilaze uobičajeno. Ipak, nije tako intenzivan kao klitoralni orgazam, ali traje dulje, a moramo spomenuti da može izazvati i dodatne radosti poput squirtanja.

Postanite stručnjak za P-točku

Gospodo, vrijeme je da istražite neistraženo područje orgazma prostate. Smještena unutar analnog kanala, prostata je skriveni dragulj sposoban pružiti eksplozivan užitak. Uz nježnu masažu ili specijalizirane seks igračke za prostatu, ova erogena zona može pružiti nevjerojatne orgazme i neodoljive senzacije koje će redefinirati vaše razumijevanje užitka. Kao i kod stimulacije G-točke, možete koristiti svoje prste za masažu prostate, ali kako biste osigurali ravnomjeran pritisak na cijelo područje, poseban vibrator za prostatu čini upravo to, čineći vas stručnjakom za P-točku. Samo budite oprezni da ako koristite seks igračke za stimulaciju prostate, koristite one s produženom bazom za dodatnu sigurnost – HUGO ima sve što vam treba.

Analna ekstaza

Analni orgazam je za one koji žele istražiti nova područja užitka. Anus je bogat živčanim završecima koji imaju potencijal pružiti intenzivan užitak i orgazme koji oduzimaju dah. Bilo da ste novi u analnom seksu ili ste iskusni istraživač, kombinacija nježne stimulacije, opuštanja i odgovarajuće lubrikacije može pružiti senzualne osjećaje koji će vas ostaviti bez daha i zbog kojih ćete žudjeti za još.

Višestruko čudo

Pripremite se za ultimativni maraton užitka s višestrukim orgazamima – tzv. sveti gral orgazama. Ovaj fenomen omogućuje pojedincima da iskuse valove orgazma koji se povećavaju i kulminiraju bez slabljenja kroz određeno razdoblje. Nastavkom stimulacije nakon prvog orgazma, otvarate vrata sljedećim orgazmima, stvarajući orgazmičku simfoniju čiste ekstaze koja traje, traje i traje.

Hibridno blaženstvo

Oslobodite ultimativni koktel užitka sa sinkroniziranim orgazmom istovremene stimulacije klitorisa i G-točke ili analne stimulacije. Kroz umjetnost sinkronizacije, zajednički užitak ovih erogenih zona može proizvesti eksplozivne orgazme koji pomiču vaše granice užitka i dovode vas u euforično stanje. SORAYA Wave i ENIGMA pružaju doživljaj orgazma cijelog tijela.

Stoga, na ovaj Svjetski dan orgazma, prihvatite revoluciju užitka i proslavite orgazme koji se skrivaju u vama. Poštujte svoje želje, otkrijte svoj potencijal i započnite ekstatično samootkrivanje. Vrijeme je da oslobodite cijeli spektar zadovoljstva i stvorite svijet u kojem ne postoje granice za postizanje orgazma. Pripremite se za nalet užitka uz LELO!

Ne propustite

Putovanja

Da sitnice čine razliku potvrđuju rituali kojima možete obogatiti svakodnevicu i pritom se opustiti, obnoviti energiju i pripremiti se za nove izazove.

Budi fit

Marelice, među ostalim, obiluju vitaminima A i C, moćnim antioksidansima koji su odlični za zdravlje kože i vitalnost.

Seks

Moderni uređaji za užitak značajno su se razvili, dajući prednost diskreciji, prenosivosti i funkcionalnosti.

Duh i tijelo

Kriza identiteta nije rijetka pojava kod žena svih starosnih dobi, a sljedeći znakovi ukazuju na to da upravo prolazite kroz jednu takvu krizu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.