Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Dodatna doza hidratacije za prekrasnu kožu svakog dana

Već poznata linija za njegu NIVEA Essential 24h Moisture Boost od sad svim tipovima kože osigurava dugotrajnu hidrataciju.

Susret sa starim prijateljem ili obitelji, dugi radni dan na poslu ili odmor na moru… Svaki dan je drugačiji, a mogućnosti su nebrojene! Zvuči kao klišej, ali za bezbrižni i uravnoteženi život svima nam je potrebna rutina, počevši od rutine njege lica. Već poznata linija za njegu NIVEA Essential 24h Moisture Boost od sad svim tipovima kože osigurava dugotrajnu hidrataciju. Formula sadrži antioksidanse koji štite vašu kožu od slobodnih radikala i trenutno, aktivno regeneriraju antioksidativnu sposobnost kože – za otpornu, glatku i zdravu kožu svakog dana.

Poboljšana formula NIVEA Essentials dnevne njege kože lica ima rješenje za sve tipove kože – od normalne i suhe, do osjetljive i miješane. Ova linija jamči hidrataciju punih 24 sata za sve tipove kože. Formula s njegujućim antioksidansima neutralizira slobodne radikale i aktivira antioksidativnu sposobnost kože, a ovaj moćni energetski tretman vraća život umornoj koži, štiti je, čini otpornom i glatkom!

page

Kreme NIVEA Essentials linije sadrže sastojke koji odgovaraju svakom pojedinom tipu kože:

  • NIVEA Essentials 24h MOISTURE BOOST + REFRESH dnevna njega za normalnu kožu s antioksidansima hidratizira kožu i vraća svježinu licu, dok vitamin E osigurava zdrav izgled.
  • NIVEA Essentials 24h MOISTURE BOOST + NOURISH dnevna njega za suhu kožu i osjetljivu s antioksidansima i bogatom formulom sa Shea maslacem njeguje kožu te dubinski hidratizira kožu.
  • NIVEA Essentials 24h MOISTURE BOOST + MATTE dnevna njega za miješanu kožu s antioksidansima i formulom s prirodnim mineralima smanjuje razinu masnoće kože te omogućuje dugotrajnu hidrataciju.

Sve kreme ove linije imaju jednu zajedničku karakteristiku: štite kožu od opasnog ultraljubičastog zračenja sa zaštitnim faktorom SPF 15 i snažnom UVA zaštitom.

Novo pakiranje s prepoznatljivim bojama za svaki tip kože olakšava pronalazak pravog proizvoda za vlastite potrebe. Od sad ne trebate trošiti dragocjeno vrijeme u prodavaonicama tražeći proizvod za sebe. Novi, moderni i ženstveni dizajn je jedinstven i izgledat će jednostavno sjajno u vašoj kupaonici.

  • NIVEA Essentials 24h MOISTURE BOOST + REFRESH za normalnu kožu, 50 ml, preporučena maloprodajna cijena 49,90 kuna
  • NIVEA Essentials 24h MOISTURE BOOST + NOURISH za suhu kožu, 50 ml, preporučena maloprodajna cijena 49,90 kuna
  • NIVEA Essentials 24h MOISTURE BOOST + MATTE za mješovitu kožu, 50 ml, preporučena maloprodajna cijena 49,90 kuna

[box style=”0″]

Kakvi bismo mi bili prijatelji, a da vam ne damo jednu NIVEA Essentials 24h MOISTURE BOOST + NOURISH kremu. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #srcenemabora
  • Tagirajte frendice u komentarima na našem Facebooku te javno podijelite na svojem zidu.

Prijave primamo do 20. prosinca, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Suzana Debeljak.

[/box]

Više

Beauty report

NIVEA je tu da vam i ove godine olakša božićnu kupovinu.

Beauty report

NIVEA micelarne vode uvijek nude praktično rješenje koje ne samo da štedi prostor i vrijeme u vašoj rutini čišćenja, već su dokazano nježne prema...

Beauty report

NIVEA Soft zna da je manje više, prikladna je za tijelo, lice i ruke, žene ju otvoreno obožavaju, a muškarci priznaju da ju vole.

Trendovi

NIVEA je svjesna ekoloških izazova i postavila si je ambiciozne ciljeve koji uključuju značajno smanjenje CO2 emisija na proizvodnim mjestima, kao i neutralizaciju preostale...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.