Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Dođite i vi na jednu posebnu radionicu svijeća

Cilj radionice je naučiti kako izraditi svijeću uz potpunu moju podršku  u potencijalnom nastavku izrade svijeća u vidu hobija ili posla, a također i razmjena iskustva primjerima dobre prakse i novim saznanjima kako što kvalitetnije njegovati trenutke za sebe, kroz ugodnu, zabavnu i opuštajuću atmosferu.

Mirisne svijeće jedan su od najpopularnijih dodataka u svakom domu. Ne samo da su dio vašeg doma, već daju i određenu dozu opuštanja, romantike, ugode. Postoje oni neki mirisi na koje se jednostavno zaljubimo na prvi udah i jedva čekamo doći doma nakon napornog dana kako bismo se opustili i upalili našu najdražu svijeću. No, jeste li se ikada pitali kako se one izrađuju? Odgovor na to nam daje Candles & Wine prva radionica svijeća u Hrvatskoj koju će održati Motion Candles.

Radionica izrade svijeća održat će se četiri vikenda, 4., 11. i 18. lipnja te 2. srpnja u vinoteci Bornstein od 17 do 20 sati. Ivana Krstić, osnovačica Motion Candlesa zamislila je ove radionice kao opuštajuće večeri u ženskom društvu uz ispijanje pomno odabranih vina, izradu mirisnih svijeća i razgovor o njegovanju vlastitih trenutaka opuštanja. Jer, mirisne svijeće uvijek idu s dobrom čašom vina i opuštanjem.

Radionica je namijenjena ženama koje traže drugačiju i novu vrstu spoja edukacije i zabave uz prijateljice ili samostalno. Cilj radionice je naučiti kako izraditi svijeću uz potpunu moju podršku  u potencijalnom nastavku izrade svijeća u vidu hobija ili posla, a također i razmjena iskustva primjerima dobre prakse i novim saznanjima kako što kvalitetnije njegovati trenutke za sebe, kroz ugodnu, zabavnu i opuštajuću atmosferu. Spajanjem izrade svijeća i motivacijsko-inspiracijskog segmenta kroz svijeće, objedinjuje se svrha Motion Candlesa, koji će kroz Candles & Wine radionicu pružiti motivacijski boost, konkretne smjernice i priliku okruživanja ženama zajedničkih interesa”, ispričala je uzbuđena Ivana.

Ako se želite odmaknuti od svakodnevice, od ispijanja kava i razgovora o šefu i poslu, obiteljskim obavezama i nadolazećem tjednu, radionica svijeća prava je stvar za vas. Predvečer uz jedinstvenu radionicu svakako vrijedi isprobati, a ponajviše jer sa sobom trebate ponijeti samo dobru volju. Sve ostalo, Ivana će vas naučiti!

Prijaviti se možete na linku https://motioncandles.com/radionice/


Darujemo jednu čitateljicu radionicom izrade svijeća. Datum po izboru.

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 27. svibnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Ivančica Maslačak

Ne propustite

Moj dom

Motion Candles je brend ručno izrađenih mirisnih svijeća od 100% sojinog voska. Iza njih stoji vrlo mlada Slavonka, 27-godišnja Ivana Krstić koja je svoju...

Zanimljivosti

Kad se vrijedne ruke bračnog para Senčar slože, dobije se brand Lit Lab.

Moj dom

Mirisne note u kojima dakako prevladavaju citrusi ispunjavale su prostor u predvečerje četvrtka dozivajući svima ljetne uspomene istovremeno pozivajući tople sunčane dane sa željom...

Moj dom

Obitelj, ljubav, blagdanski stol – upravo to bili su light motivi za nastanak Svicha – svijeća koje mirišu na kolačiće i čine da se...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.