Dojmljiv modni dodatak po pristupačnoj cijeni

Zlatarna Celje predstavlja kolekciju muških satova Seven uz koje će muški stil ove zime biti upotpunjen neodoljivim šarmom. Modni analogni satovi Seven kombiniraju moderan, istodobno bezvremenski dizajn i visoku kvalitetu po pristupačnoj cijeni. Satovi su izrađeni uz precizne japanske mehanizme, a dizajn odlikuje estetika i elegancija s naglaskom na promišljene detalje poput metalnih remena od nehrđajućeg čelika i remena od prave kože.

„Ženski satovi Lencia već su godinama uspješnica Zlatarne Celje. Poznati po svom profinjenom dizajnu ili sportskoj eleganciji, korak su ispred vremena. Na kolekciju muških satova Seven odlučili smo se kako bismo dodatno upotpunili našu ponudu, ali i kako bismo modernim muškarcima omogućili dojmljiv modni dodatak po pristupačnoj cijeni. Mislimo da su satovi Seven Zlatarne Celje upravo ono što će unijeti raznolikost u svakodnevne muške modne kombinacije“, izjavio je Jure Cekutra, marketing menadžer Zlatarne Celje.

I ovih blagdana vrijeme će se mjeriti ne samo u sekundama i minutama, nego i u trenucima koji že ostati zabilježeni u memoriji. Satovi Seven su stvoreni za muškarce koji žele ići u korak s vremenom. Za muškarce koji ne čekaju pravo vrijeme, već ga sami stvaraju.

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite u poslovnicama diljem Hrvatske: https://store.zlatarnacelje.si/content.asp?c=8-2&lang=hr.