Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Dojmljiv modni dodatak po pristupačnoj cijeni

Uz Zlatarnu Celje bezvremenski dizajn i visoka kvaliteta dolaze i uz pristupačne cijene.

Zlatarna Celje predstavlja kolekciju muških satova Seven uz koje će muški stil ove zime biti upotpunjen neodoljivim šarmom. Modni analogni satovi Seven kombiniraju moderan, istodobno bezvremenski dizajn i visoku kvalitetu po pristupačnoj cijeni. Satovi su izrađeni uz precizne japanske mehanizme, a dizajn odlikuje estetika i elegancija s naglaskom na promišljene detalje poput metalnih remena od nehrđajućeg čelika i remena od prave kože.

„Ženski satovi Lencia već su godinama uspješnica Zlatarne Celje. Poznati po svom profinjenom dizajnu ili sportskoj eleganciji, korak su ispred vremena. Na kolekciju muških satova Seven odlučili smo se kako bismo dodatno upotpunili našu ponudu, ali i kako bismo modernim muškarcima omogućili dojmljiv modni dodatak po pristupačnoj cijeni. Mislimo da su satovi Seven Zlatarne Celje upravo ono što će unijeti raznolikost u svakodnevne muške modne kombinacije“, izjavio je Jure Cekutra, marketing menadžer Zlatarne Celje.

I ovih blagdana vrijeme će se mjeriti ne samo u sekundama i minutama, nego i u trenucima koji že ostati zabilježeni u memoriji. Satovi Seven su stvoreni za muškarce koji žele ići u korak s vremenom. Za muškarce koji ne čekaju pravo vrijeme, već ga sami stvaraju.

Više informacija o kolekcijama Zlatarne Celje potražite u poslovnicama diljem Hrvatske: https://store.zlatarnacelje.si/content.asp?c=8-2&lang=hr.

Ne propustite

Fashion report

Odsjaji ljeta još uvijek traju, a Zlatarna Celje donosi prijedloge za elegantne jesenske kombinacije uz besprijekorne i bezvremenske zlatne i srebrne kolekcije.

Fashion report

Srebrni nakit se ove sezone ponovno vraća u fokus modnih dizajnera, a srebrne Lencia kolekcije spremne su za užarene ljetne dane i nezaboravne noći.

Trendovi

Zlatarna Celje predstavlja novu zlatnu kolekciju Rawina namijenjenu damama koje uvijek žele nositi djelić prirode sa sobom

Trendovi

Zlatarna Celje i ovog proljeća pozdravlja prirodu čija ljepota ne prestaje biti izvor nadahnuća dizajnerima u kreiranju novih kolekcija.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.