Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Domaći brend ‘Moel’ i Lejla Filipović kreirali unikatni proizvod koji slavi žene

Moel je prvi hrvatski luksuzni brend svijeća koji ovom suradnjom nastavlja svoju priču proizvodnje svijeća čiji je sastav u potpunosti prirodan.

Snažne i sposobne žene su one koje pokreću ovaj svijet i baš zato ih treba slaviti u svakoj prilici te im na neki način dati priznanje za sve što rade. To jako dobro zna i Moel koji je u paletu svojih mirisnih svijeća dodao poseban miris s karakterom i porukom čije je zaštitno lice upravo jedna takva žena.

Nova svijeća nosi ime ‘Lejla’, što je sasvim prikladno jer je u njenim mirisnim notama utkana i osobnost žene koja je puno toga – majka, poduzetnica, bivša missica i model, a u ovom slučaju i njegova sukreatorica te zaštitno lice – Lejle Filipović. 

 „Miris ove svijeće je moćan i snažan, ali istovremeno i nježan te opisuje ženu koja se uvijek znala izboriti za sebe, a da je pritom ostala dostojanstvena i graciozna. Upravo zato je Lejla njeno idealno zaštitno lice“, govori nam osnivačica Moela, Mia Antunović.

Ono što ovu svijeću čini tako moćnom, ali i profinjenom te ju izdvaja od svih drugih su mirisne note jantara, vanilije i cimeta, upotpunjene tek blagim daškom lavande i badema. Ova kombinacija tvori savršeno izbalansiran orijentalni miris koji ima svoje „ja“ te je idealan partner za ugodan boravak u svakom prostoru. 

Moel je prvi hrvatski luksuzni brend svijeća koji ovom suradnjom nastavlja svoju priču proizvodnje svijeća čiji je sastav u potpunosti prirodan. Svijeće su veganske i izrađene isključivo od prirodnog sojinog voska te ne sadrže ftalate, odnosno plastifikatore koji mogu uzrokovati probleme s disanjem, hiperaktivnošću, rak dojke ili brojne druge probleme.

Fotograf

Više

Zanimljivosti

Pravo je vrijeme da se prijavite na besplatnu konferenciju „Zdrava mama, sretna beba“ koja se održava 3. lipnja 2023. u Rijeci.

Duh i tijelo

U veljači 2023. Španjolska je postala tek četvrta zemlja koja nudi plaćeni menstrualni dopust, uz Japan, Južnu Koreju i Zambiju2.

Seks i osjećaji

Postoji jedan fenomen kojem ste sigurno svjedočili, a koji se događa ženama diljem svijeta.

Suncokreti na oblacima

Ako nešto mrzim iz dna duše, onda mrzim rastanke. Bilo kakve rastanke. Jednostavno ih ne volim, ne osjećam se dobro kad se dvoje ljudi...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.