Domenica oduševila obožavatelje Rite Ore

Zadarska dvorana Krešimira Ćosića, sinoć je odzvanjala popularnim stihovima pjesama mlade Domenice, koja je i više nego odlično zagrijala publiku uoči nastupa svjetske pop zvijezde, Rite Ore. Čast da mnogobrojne obožavatelje uvede u večer za pamćenje, pripala je upravo mladoj i talentiranoj Velolučanki. Uvijek nasmijana i omiljena od strane obožavatelja, Domenica je na pozornici s lakoćom radila ono što najbolje zna, oduševila prepunu dvoranu.

„Drago mi je što sam dobila priliku biti predgrupa Riti. Vjerojatno da nisam, bila bi joj u publici kao fan. Pratim ju od njezine prve pjesme tako da sam uživala u koncertu u prvim redovima. Svakako noć za pamćenje“ – izjavila je mlada Domenica, koja je svojim besprijekornim izgledom i glasom, itekako svoj dio večeri začinila pozitivnom atmosferom i bila ispraćena velikim pljeskom i uzvicima. Publika je kao jedno pjevala njezine hitove poput „Ljubavna Limunada“, „Indigo“, „Kad sam s tobom ja“, „Vidi se iz aviona“ te mnoge druge.

Ovaj nastup i sama činjenica da je bila odabrana nastupiti prije jedne od najvećih svjetskih imena, samo je dokaz i svojevrsna nagrada za predan rad i trud mlade pjevačice koja je ozbiljnim koracima krenula na svoje glazbeno putovanje.

Foto: Sonja Dvornik