Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Domestic House Lola vraća vas u zlatno doba Vukovara

Vukovar ima novo mjesto! U palači obitelji Paunović s kraja 19. stoljeća, u središtu barokne jezgre – inače zaštićene kulturno-povijesne cjeline – otvoren je Domestic House Lola.

Vukovar ima novo mjesto! U palači obitelji Paunović s kraja 19. stoljeća, u središtu barokne jezgre – inače zaštićene kulturno-povijesne cjeline – otvoren je Domestic House Lola. Vratit će vas u zlatno doba Vukovara, povijesno razdoblje na koje su Vukovarci ponosni. Građanski štih suptilno je oživljen prozračnim interijerom, modernim detaljima, decentnim, relaksirajućim bojama.

Sami ili u društvu uživat ćete u omiljenom napitku i opuštenoj atmosferi kafića, gurmani neće propustiti moderno interpretirana slavonska jela u restoranu, a tradicijske kuhinje nema bez iznimno kvalitetnih namirnica koje u Lolu dolaze s lokalnih OPG-ova. Tražite li moderan smještaj, odabrat ćete jednu od pet soba. Minimalistički uređene, s elementima industrijskog šika, oduševit će moderne putnike.

Vukovar nikad nije bio atraktivniji

Kvaliteta ugostiteljske usluge Vukovara iz godine u godinu sve je bolja, a ovim butik mjestom dobila je posve novu dimenziju. Vukovar nikad nije bio atraktivniji.

U prošloj turističkoj godini pali su rekordi. Porastao je broj dolazaka turista za gotovo 16 posto, noćenja za gotovo 30 posto, a u vukovarsku luku uplovio je 351 kruzer, što je porast veći od 50 posto u odnosu na 2018. Trend turističkog rasta nastavio se i siječnju i veljači, prema najavama trebala je ovo biti do sada najbolja turistička godina, no u ožujku i travnju Vukovar je dijelio sudbinu sa svim turističkim destinacijama. Najvažnije, optimizma nije nestalo.

„Već prvi vikend nakon popuštanja mjera dočekali smo prve individualne goste, neprestano raste zanimanje za naš grad, pa vrlo pozitivno gledamo na budućnost i turističku godinu. Kako bismo što bolje prezentirali našu ponudu na moderan način pripremili smo i sedam kratkih video clipova koji se mogu pogledati na našem YouTube kanalu“, kaže Marina Sekulić, direktorica TZ grada Vukovara.

Više

Trendovi

Nove Startasice, s motivom ovih zanimljivih životinja, produkt su suradnje dva slavonska brenda.

Fashion report

Jedino što možemo reći je da nas, nakon Startasica i Boromina, Borovo nastavlja oduševljavati svojim balerinkama

Trendovi

Pučko otvoreno učilište Profokus otvara nove edukacijske centre u Vukovaru i Zadru.

Knjige i glazba

Poklanjamo hit roman mlade spisateljice Ivane Simić Bodrožić.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.