Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Donna Vekić najavila projekt Premier Tennis Show

Danas su u Osijeku predstavili nastavak projekta pod nazivom Premier Tennis Show.

Prošle godine, Hrvatski Premier Tennis koji se održao u Osijeku, dokazao je koliko zdrava inicijativa i ljubav prema sportu – mijenja i unaprjeđuje zajednicu i samog pojedinca. Hrabrost i odlučnost tenisačice i FED CUP reprezentativke, Donne Vekić i njezine obitelji, privukla je javnost i izazvala pozitivne reakcije diljem Hrvatske, a i šire. U trenutku kada je sve bilo poprilično neizvjesno, oni su se pokrenuli, a istim tim tempom i još više motivirani, danas su u Osijeku predstavili nastavak projekta pod nazivom Premier Tennis Show.

Na press konferenciji su sudjelovali Donna Vekić, koja se video pozivom javila iz Geneve, Borna Ćorić – koji je poslao lijepu poruku iz Rotterdama, Ivan Ljubičić sudjelovao je javljanjem iz Dohe, a predsjednica HTS-a, Nikolina Babić javila se iz Zagreba. Na pressici su se pridružili i župan Ivan Anušić, dogradonačelnica Žana Gamoš, pročelnica Upravnog odjela za turizam, kulturu i sport Tatjana Roth i Igor Vekić, organizator Premier Tennis Show-a.

6. i 7. travnja 2021., datumi su rezervirani za humanitarnost, sport i zajedništvo, a svi su pozvani da sudjeluju u akciji za bolju budućnost najmlađih.

Dogradonačelnica Žana Gamoš i Igor Vekić

Ove godine će u sklopu Premier Tennis Show-a ponovo u fokusu bili humanitarna akcija na čije su sudjelovanje pozvani svi. Sav prikupljen prihod biti će usmjeren na izgradnju javnih teniskih igrališta u Osječko – baranjskoj županiji s tendencijom proširenja na cijelu Hrvatsku. Važno je istaknuti da ova akcija ima puno veću vrijednost i ciljeve od lijepo izgrađenih igrališta. Prava vrijednost leži u pridonošenju dobra zajednici, pojedincu, djeci i mladeži. Misao vodilja je pružiti mogućnost najmlađima da otkriju svoje talente i strasti te im dati priliku da probaju i zavole tenis te ga na taj način, učiniti dostupnim. Današnja press konferencija, održala se u Graditeljsko – geodetskoj školi Osijek, pored koje će neposredno nakon održanog turnira, biti izgrađen prvi javni teniski teren.

„Prije svega, prošle godine smo na Donninu inicijativu započeli s ovim sportsko-humanitarnim projektom. Na kraju turnira prošle godine, nadali smo se da ćemo Vas opet sve moći pozvati u Osijek. Ovo je inicijativa koja se događa po prvi puta u Hrvatskoj s finalnim ciljem izgradnje javnih teniskih terena, koji bi bili dostupni svima. Prije svega djeci i mladeži, ali posebno smo ponosni na edukaciju koju smo dogovorili za sve štićenike Doma za djecu Klasje u Osijeku“ – ističe Igor Vekić, organizator Premier Tennis Show-a.

Igor Vekić i Ivan Ljubičić

„Pozivam vas sve da nas pratite, u idućim danima ćemo izvještavati o svim novostima. Hvala županu i gradu Osijeku na podršci, kao i uvijek. Nadam se da ćemo moći nastupati pred publikom, a ako ne, vjerujem da ćemo se gledati online“ – dodala je Donna Vekić.

7. travnja 2021., rezerviran je za uzbudljive mečeve na kojima će se igrati ozbiljan tenis u kojemu neće nedostajati natjecateljskog duha i vrhunskih svjetskih teniskih imena.

Posebna i vrlo jedinstvena donatorska večera, također je dio ovog spektakularnog sportskog događaja, a na njoj će se 6. travnja 2021., održati vrijedna i rijetko viđena aukcija za koju će vrlo posebne predmete, donirati vrhunski svjetski i hrvatski sportaši.

Za više informacija pratite službenu stranicu www.premiertennisosijek.hr i društvene mreže na kojima možete pravovremeno saznati sve informacije o nadolazećim aktivnostima.

 

Ne propustite

Zanimljivosti

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić, u svom rodnom Osijeku, u Perivoju kralja Tomislava danas je otvorila novi javni teniski teren.

Događanja

Naši proslavljeni tenisači, zajedno s osnivačima Old Pilot's Gin, donirali su sredstva za obnovu Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi – Gornja Bistra.

Događanja

Aukcija vrijednih predmeta vrhunskih sportaša, također nije zaustavljena i ovim putem su pozvani svi koji bi voljeli posjedovati neki od predmeta koji su obilježili...

Predstavljamo

Popis svih vrhunskih sportaša koji sudjeluju u humanitarnoj akciji i njihovih predmeta možete pogledati na starnici aukcije.hr - Premier Tennis Show (kategorija SPORT).

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.