Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Donosimo jesenske trendove u svijetu interijera

Veliki trend bit će povratak u prošlost, odnosno uređenje interijera u „nostalgic stilu“ koji podsjeća na interijere koje su imale naše bake.

Svako godišnje doba sa sobom donosi određene promjene. Sukladno tome, svoj dom također mijenjamo s pokojim detaljem ili kroz potpuni makeover. Dolaskom hladnijih dana, polako razmišljamo o drugačijim uzorcima, bojama kako bi ispratili ljeto iz naših domova i poželjeli dobrodošlicu jeseni. Kako unijeti dašak jeseni u naše domove i koji su sve nadolazeći trendovi u svijetu interijera, Lesnina XXXL krije odgovore u vodiču jesenskih trendova 2022. godine.

Nesavršenost je „in“

Nit vodilja za jesensko uređenje doma usmjerena je na nesavršenost, prirodne materijale te udobnost. Veliki trend bit će povratak u prošlost, odnosno uređenje interijera u „nostalgic stilu“ koji podsjeća na interijere koje su imale naše bake. Namještaj i komadi koji izgledaju kao da su naslijeđeni ili ručno izrađeni, jednom riječju jedinstveni i bezvremenski, svakako su must.

Reciklirani materijali dominirat će prostorima, a u fokusu će biti usklađivanje materijala s podnebljem. Tako će vuna, krzno, baršun, drvo i tamnije boje biti rezervirane za kontinent, a lan, pamuk, juta te svjetlije boje za podneblja uz more.

Domovima caruje jednostavnost i prozračnost

Uređenje interijera vladat će udobnost, prozračnost i takozvani zdravi interijeri – dakle puno dnevnog svjetla, biljaka, svijetla paleta boja i prirodni materijali. Prozračnost u prostoru postići će se kroz organizaciju doma, a dodacima kao što su mirisne svijeće, mirisni štapići, lijepi ručnici u neutralnim tonovima te asesoari za njegu tijela stvorit ćemo wellness iskustvo u vlastitom domu.

Paleta boja koja će prevladavati ove jeseni u interijeru je plava, zelena, narančasta, bordo, smeđa, siva, digital lavanda te pastelne boje. Zlatna boja i dalje ostaje in, ali u mat brušenoj varijanti.

Više

Beauty report

Od revija na modnim pistama do uličnog stila, prozirna odjeća je svestran i popularan izbor za svaku priliku, a često se može vidjeti na...

Moj dom

Skandinavski stil voli prirodne boje i organske materijale koji odražavaju poštovanje prema prirodi.

Beauty report

MiCrodia predstavlja kolekciju od deset svijeća od kojih je svaka posvećena jednom hrvatskom gradu.

Trendovi

Nekonvencionalna nijansa za nekonvencionalna vremena u 2023. godinu donosi nalet optimizma i hrabrosti, potičući ekspresivnost i slobodu u svim njezinim oblicima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.