Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Donosimo vam 5 pravila za uspješan prekid

Prekid veze definitivno nije jedan od najugodnijih trenutaka u životu.

Za početak budite hrabri. Prekid veze definitivno nije jedan od najugodnijih trenutaka u životu. Ipak, bolje prije nego kasnije, zato stisnite srce, recite što morate i lakše krenite dalje. Evo nekoliko savjeta za uspješan prekid.

1. Budite brzi

Nema više odgađanja. Vjerojatno se ništa neće promijeniti, samo ćete se iz noći u noć mučiti razmišljanjem kako najbolje prekinuti. Zato glavom kroz zid, jer ako stvari ne funkcioniraju, prekid je dugoročno bolja stvar.

2. Iskrenost

Iako postoji šablona rečenica poput ‘ja te ne zaslužujem’ ili ‘nisi ti kriv, ja sam’, bolje je biti iskren. Vjerojatno su vam se putevi od početka do kraja veze negdje razišli i više ne želite iste stvari. Ako partner želi objašnjenje, recite mu što je to što sad trenutno želite, čega naravno nema u postojećoj vezi.

3. Zaboravite prijateljstvo

Vjerojatno imate previše prijatelja, pa vam ne treba baš i bivši dečko kao prijatelj. To u većini slučajeva ne može biti prijateljstvo, pa nemojte ništa obećavati, bez obzira koliko druga strana bila povrijeđena. Završite to jednom zauvijek.

4. Ne stvarajte neprijatelja

Nemojte se svađati, pravdati i raspravljati jer ionako je gotovo. Nema smisla istjerivati pravdu. Recite što mislite o vašoj vezi, ali ne morate ulaziti u vrijeđanje osobina druge osobe. Svako je onakav kakav je, što ne mora značiti da je loš, već vama nije odgovarao.

5. Isključite se

Nemojte razgovarati sa sada već bivšim dečkom nakon što ste mu priopćili vijest o prekidu. Ne javljajte se na telefon, ne pojavljujte se na društvenim mrežama, a nakon nekog vremena izbrišite ‘dragog’ iz mobitela, društvenih mreža i završite ljubavnu priču i tehnološki.

Više

Seks

Ako vam je dosta klasičnih poza u krevetu i želite vratiti strast u svoju spavaću sobu, vrijeme je za odbacivanje uštogljenog načina razmišljanja o...

Život u dvoje

Neke žene ne propuštaju priliku da zadrže muškarca.

Seks i osjećaji

Donosimo vam par savjeta koje biste trebali pratiti u prvih mjesec dana nakon prekida kako biste uspješno prešli preko raskida.

Drama Queen

Iskrenost je postala opasna. Ugrožen si ako si iskren.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.