Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Donosimo vam 8 seksi poteza koje nikad nije kasno probati

Frrrrrrrr! Seksi mačkica.

Odmaknite se od klasičnih zavodljivih shema i proširite svoje seksualne vidike. Seksi ne mora uvijek značiti čipkasto rublje i crveni ruž već nešto neočekivano.

Pokušajte s našim prijedlozima.

1. Seksi rublje, ili?

Obući zavodljivo donje rublje je definitivno bolje od ‘padobranki’, ali zašto ne iznenaditi svog muškarca i nakon tuširanja se prošetati do njega gola golcata. Istraživanja pokazuju kako je muškarcima najviše seksi žena bez šminke, po mogućnosti mokre kose i naravno gola. To će ga oboriti s nogu.

2. Naježite ga

Grebanje za vrijeme seksa je totalno out. Novi seksi potez je lagano prelaženje s prstima po leđima i stražnjici, jedva ih dodirujući. Dodirujte svog muškarca sve dok mu tijelo nije toliko osjetljivo da ga svaki dodir vodi ka putevima užitka.

3. Dvosmislena igra

Ako niste sigurni da li se vaš dragi želi maziti, u razgovor ubacujte dvosmislene riječi koje podsjećaju na seks. Primjerice, zamolite ga da vam izmasira vrat jer vam je nekako tvrd.

4. Igrajte igru

Začinite uobičajeni spoj pretvaranjem da ste netko drugi. Na početku će vam se dragi možda smijati kad ga pitate da li vas želi zaposliti kao tajnicu pa da ostajete dugo u uredu, ali s vremenom će prihvatiti igru. Na povratku iz wc-a se slučajno okrznete o njega i pravite se kako ga nepoznate. Očekujte sretan završetak dejta.

5. Neuobičajene lisice

Ne morate uz sebe imati lisice, maramu i sličnu opremu kako bi vezali muškarca i radili mu sve što poželite. Dok mu skidate majicu, povucite je do laktova, a s rukavima ga svežite za krevet. Neka zabava počne!

6. Razgovor bez dodira

Pokušajte ovo – gledajte muškarca duboko u oči, zamolite ga da vam u detalje opiše što bi vam radio u krevetu, a sve to bez dodira. Neka igra traje dugo, sve dok ne poludite od želje.

7. Šampanjski poljubac

Sjećate se onog pjenušca što ga držite u hladnjaku od Nove godine? Izvadite ga i natočite sebi i dragom, svakom u svoju čašu. Dok pijuckate zadržite malo pjenušca u ustima i poljubite dragog ‘predajući’ mu svoj pjenušac. To je izrazito seksi.

8. Seksi slike

Uslikajte se, onako – izazovno. Čekajte primjerice neku elegantnu večeru, možda čak i odlazak na posao ili neki drugi trenutak gdje je slanje takve fotografije neprimjereno i zločesto. Nakon što dobije fotku jedva će čekati da vas odvede u mrak.

Ne propustite

Seks i osjećaji

Seksi žena je samouvjerenija, odlučna te lakše dolazi to postavljenih ciljeva.

Seks

Donosimo male tajne velikih zavodnica i neke provjerene beauty trikove uz koje ćete zablistati u punom sjaju!

Beauty report

Kako postići da su usne putene, mekane i zavodljive – evo nekoliko savjeta.

Život u dvoje

Čak ih se i plaše, ali to je upravo i dio njihove privlačnosti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.