Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti stručnjaka

Doskočite probavnim problemima tijekom blagdana

Obilan blagdanski meni, prekomjerni užici u mesu, slatkome i ostalim delicijama, može teško sjesti na želudac.

Obilan blagdanski meni, prekomjerni užici u mesu, slatkome i ostalim delicijama, može teško sjesti na želudac. Teško je svemu tome odoljeti, ali možemo doskočiti boljoj probavi uz pomoć iz prirode.

Koji su simptomi poremećaja probave i intolerancije hrane?

Simptomi poremećaja probave uslijed blagdanskog prenajedanja su nadutost, osjećaj težine u trbuhu, učestali plinovi, grčevi, podrigivanje,  poremećaji pražnjenja crijeva i slično. Ove simptome možemo ukloniti  dodatnim unosom enzima, koji su aktivan sastav DigestFood-a iz Bioploda.

Uzimanjem Digestfooda  uz svaki obrok pomažemo razgradnji hrane u želucu, pa tako gušterača  ne mora proizvoditi dodatne enzime,  a samim tim hrana postaje lakše probavljiva.

Što je Digestfood?

DigestFood je mješavina probavnih  enzima (proteaze, tripsin i kimotripsin) za probavu proteina, lipaze za probavu  masti,  amilaze i amiloglukozidaza za probavu ugljikohidrat. Probava  počinje u ustima i uglavnom se završava u početnom  dijelu tankog crijeva, a svi navedeni enzimi  su neophodni za razgradnju sastojaka hrane.

Koristi se  kod poremećaja probave sastojaka hrane, odnosno intolerancije na pojedine sastojke hrane itd, a posebno je koristan tijekom blagdana i kod prekomjernog i neumjerenog unosa hrane tj. prejedanja.

DigestFood  nakon nekoliko minuta otklanja osjećaj težine izazvan prekomjernim unosom hrane, uspostavlja normalnu probavu i otklanja simptome.

Budi zdrav kao dren uz Digestfood iz Biolpolda! Dostupno u ljekarnama, biljnim ljekarnama i putem web shopa:  https://www.bioplod.hr/prodavaonica/pharma-line/digestfood/

Više

Duh i tijelo

Industrija, mediji i religija nameću prevelika očekivanja od blagdana - radosti, blaženstva i idiličnih obiteljskih odnosa, a što su očekivanja i kriteriji viši, to...

Zanimljivosti

U nastavku vam donosimo neke od naših izvrsnih prijedloga za savršen poklon, baš po mjeri svakoga!

Duh i tijelo

Dobra vijest je da se, genetici usprkos, brzina metabolizma može potaknuti konzumiranjem određenih namirnica i tjelovježbom.

Gastronomija

Menta pomaže kod tretiranja simptoma loše probave.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.