Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Dosta vam je njuškanja po oglasima?

Real Estate Croatia d.o.o. iskusna je i licencirana tvrtka specijalizirana u prometu nekretnina koja je partnerstvo dviju žena i postaje dio naše She4She priče.

Real Estate Croatia d.o.o. iskusna je i licencirana tvrtka specijalizirana u prometu nekretnina koja je partnerstvo dviju žena i postaje dio naše She4She priče.

Enisa i Ivana su majke, svaka ima troje  djece, te su nakon 12 godina rada u telekomunikacijskoj industriji odlučile  krenuti u nešto novo. Kažu kako su napustile telekom, i shvatile kako su im nekretnine objema jako interesantne.

Enisa se zaposlila u internacionalnoj agenciji za promet nekretnine, a Ivana u internacionalnoj građevinskoj tvrtki koja gradi i prodaje svoje nekretnine.

“Slučajni susret (ništa nije slučajno) ponovno nas je spojio, dogovorile smo sastanak nakon kojega smo i  donijele odluku osnovati vlastitu agenciju 2018. Ostalo je povijest”, priča nam Ivana.

“Danas nudimo široki spektar usluga, jer nam je cilj udovoljiti svim potrebama klijenata vezanim uz nekretnine. U našem poslu surađujemo s brojnim odvjetnicima, javnim bilježnicima, poreznicima, bankama, arhitektima, građevinarima, geodetima, vještacima i ostalim stručnjacima vezanim uz našu struku. Naša misija je pružanje usluga u posredovanju pri kupnji, prodaji ili iznajmljivanju nekretnina u Republici Hrvatskoj. Nakon skoro dvije godine postojanja uspješno surađujemo s nizom tvrtki, a cilj nam je doprinositi održivosti zajednice u kojoj poslujemo.”

Ako vam zatrebaju njihove usluge, možete ih pronaći:

https://www.facebook.com/RealEstateCroatiaREC/?modal=admin_todo_tour

https://www.youtube.com/channel/UCdtPeQJYWqI8c6WHTa5cZ1A?view_as=subscriber

https://www.instagram.com/realestatecroatia_no.1/?hl=hr

Linkedin

 

Ne propustite

Moj dom

Kupnja prvog stana jedan je od najvažnijih trenutaka u svačijem životu.

Zanimljivosti

Koliko puta smo u životu sreću i utjehu pronalazili u stihovima najdražih nam autora?

Dobar posao

Za one koji  žele pokrenuti vlastiti posao kao virtualni asistent, ali ne znaju od kuda ni kako krenuti, kreirala je online program POSTANI VIRTUALNI...

Dobar posao

Bioekonomija je danas sveprisutan koncept i javlja se, ne samo kao ideja vodilja nove politike Europske unije, već obećava i tehnološke i društvene promjene.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.