Drama Queen: 1, 2, 3 – žderačina!

Rekla bi moja baba (da, znam, često citiram babu, ali kako su i neka ozbiljna istraživanja pokazala, znaju ti starci nekog vraga): „Teško žabu u vodu natjerati!“. Nakon silnih konferencija, potraga za samim sobom, duhovnošću, pravima žena i tko zna čime još, ja sam se, da vam budem onako kao i uvijek iskrena, umorila, a blagdani nisu niti krenuli. Tužna je istina da su ljudi, ponekad i oni nama najbliži, izvrsni gutači vaše energije. A tek sad će krenuti domjenci, eventi, zakuske, zabave, partyji ili da ja to skratim u jednu jedinu riječ koja će sve opisati i pojasniti bit – krenut će žderačina.

hrana1

Već sam vam jednom i pisala da moji nalazi i nisu tako bajni. Inzulinska rezistencija, problemi sa štitnjačom i dobro uzgojen miom na maternici. Čak se trudim izbaciti sve ugljikohidrate, a to je jako teško budući da na svakom koraku uspijevaju jedino pekarnice i možda kladionice. Izgubila sam koji kilogram i, iskreno, osjećam se sjajno. Nekad mi se čini da ta silna hrana jede nas, a ne mi nju. Kako mi je jedna od produhovljenih žena i ona koja voli pričati o ženskim i muškim energijama pojasnila, a ja to, iskreno, opet nisam niti doživjela, moja je ženska ili ti lijeva strana potpuno u grču i onda ta moja muška, borbena strana, strana koja želi preživjeti, guši tu žensku…

Ma, što vam to pišem… BullHit totalni. Važno je sam sebi priznati da živiš neurednim životom. Da jurcaš. Da jedeš smeće jer jednostavno dan prekratko traje za sve ono što poželiš uraditi. Da nemaš mamu i tatu da ti kupe vilu ili pronađu vezu za neki ludi posao i tako dalje… Shvatit ćete vi mene. Vi koji morate sve sami.

Lijepo sam ja petak provela u društvu M i, kako je to i u onom filmu, uvijek nazoveš M za (samo)ubojstvo. Ona će meni, valjda s puno ljubavi, ne znam, kako bi bilo dobro da eto malo sama provjerim kolesterol. Kao nije ti to ništa strašno. I još kao da ja sve to snimim. To će, kao, i urednici biti fora. Ma, trla baba (d)lan! K’o prava žaba, skočila sam iste sekunde! Joj, koja fora i tako bliže i dalje. Budala.

Kao što vidite na ovim dolje fotografijama, čitala sam ja te upite k’o mali bleso. Sve jasno. Imaš to nešto s čim se ubodeš.

IMG_20171125_094757

 

Pukneš oveću kap krvi… UPS! Oveću kap krvi!? Zaboga miloga. Krv! Da se razumijemo, ja tvoju/vašu krv mogu gledati cijeli dan, ali kad vidim kapljicu svoje, plave krvi odmah padam. Ako mi ne vjerujete, pitajte moje doma kako je prošlo neko rezanje božićne kobasice. Prvo su se smijali, a onda su pohitali po šećer i vodu!

 

1

 

Ups! Koji zvuk! Ali, srećom, malo peckanje nije bilo strašno, a ni ta kap krvi nije grimizna rijeka (tko je gledao taj film!?).

 

 

E sad, moraš čekati tri, ali točno tri minute i očitati rezultate. Znam, čini se cijela vječnost. Tako je i na nekim konferencijama!

 

2

 

Kao što vidite u priloženoj fotografiji, nema ga. Kolesterola nema. A to što glumim ranjenog junaka je moj problem. Važno je da žderačina može početi!

 

3

Imamo malo iznenađenje za jednu čitateljicu – Hartmann dariva. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #zderacina (znači, tu – ispod članka, malo skrolaj!) i tagirajte i koju prijateljicu da se i ona može testirati!

Prijave primamo do 10. prosinca, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom.

Dobitnica Antonija Bungić.