Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Drama Queen

Drama Queen: Baš neću!

Ma neću pisati ni o ljubavi.

Dugo sam se razmišljala čemu posvetiti današnji blog. Preskočila sam aktualnu temu o pobačaju. Njome su se i tako bavili svi moralisti i amoralisti, napredni i nazadni, liberalni i konzervativni. Preskočit ću temu i o Vladi, ministrima, sabornici… Kome se više da o tome čitati. Kome se da klikati po bombastičnim naslovima. Baš neću o tome!

Ma neću ni o ljubavi. Toliko je isfurana i toliko mi je muka od toga što se sve mora, kada se mora i kako se sve to izvede. Muka mi je od toga mora li biti brza ili pak spora. Mora li biti velika ili mala. Ni ljubav više nije ono što je nekad bila. Ne daju ti ni da voliš. Nema više ni leptirića u trbuhu, nema slatke nervoze, nema pitanja gdje je i hoće li me nazvati na fiksni telefon i hoće li se roditelju javiti…  Nema trčanja na prvi znak zvona. I nju smo uprljali. Sve je nekako postalo Big Brother blesavo i javno. Ni ljubav nije preživjela.

Ja ću o tome da nas ima svakakvih. Mirnih, tihih, povučenih. Ima nas i bučnih, glasnih, agresivnih. O tome ću kako nas ima sto različitih i o tome ću kako smo svi, na svoj način, i lijepi i dobri i pametni i glupi i divni i jadni i veseli i tužni i sretni i nesretni.

Čemu kalupi, ljudi moji? Čemu slaganja u kutije i kutijice? Čemu to ukoričavanje neke priče koja nije ni napisana. Živi i pusti me da živim najbolje što mogu. Najbolje što znam. Jer svakoga od nas snađe upravo ono što je u ovome životu i zaslužio i svatko od nas, to što ga snađe, može nositi i nosi onako kako zna. Samo me poslušaj, tu i tamo. Samo me potapšaj po ramenu, jer moje borbe su moje, a tvoje – tvoje.

Nemojte me ograničavati. Nemojte, dok ne radim nikome zlo. Nemojte, dok god sam pri zdravoj pameti, a teško je danas definirati pametno i normalno. Nemojte… Sloboda je osnovno ljudsko pravo. Sloboda misli, izbora i djelovanja. Recite mi ako mislim krivo. Nemojte me osuđivati, a ja ću se potruditi ne osuđivati vas i vaše postupke. Sigurno znate zašto ste nešto uradili baš tako kako jeste i sigurno vam nije bilo lako donijeti odluku. Sigurno se možete i znate nositi sa svojim postupcima, a ako ne možete, mogu li vam ja kako pomoći?

Više

Seks i osjećaji

Osobe koje imaju stresan život ponekad dožive da se njihovi svakodnevni problemi preliju u krevet i unište seksualnu želju.

Seks i osjećaji

Znate li išta o swinganju, osim što imate najvjerojatnije pretpostavku da je to zamjena za varanje?

Zanimljivosti

Izgradnja pouzdanih, jakih i, što je najvažnije, dugotrajnih odnosa nije lak zadatak.

Duh i tijelo

Ne budite ogorčeni na sebe zato što se vaš život nije odigrao kako ste vi željeli, nije to bilo u vašoj moći.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.