Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Drama Queen

Drama Queen: Blokiraš kada i koga hoćeš!

Draži mi je moj online svijet! Tamo blokiraš kada i koga hoćeš.

Tko bi rekao da ću jednoga dana postati šminkoholičarka? Jutarnji rituali s godinama su postali nešto drugačiji. Nema sjedenja na školjki i listanja po Smartphoneu u iščekivanju inspiracije. Vidiš, prošla su i vremena kada sam nosila knjigu i mirno čitala! K vragu i tehnologija, zatupi nas skroz! Sad je situacija ovakva i na tom području ovakva: “Ide – ide, ne ide – ne ide… ” Gubim vrijeme i kasnim svako jutro stavljajući tuš, i to neuspješno. Jednoga dana, uspjet ću. Nije to neurokirurgija, mislim si dok listam Instagram profile makeover geekova!

Kako su se ovih dana zaredali silni sastanci i kako sam puna ideja, tako sam nekako istovremeno i sretna i ispunjena, ali, brate mili, i mrtva k´o pas. Toliko ljudi, toliko energija, zvukova i mirisa… Iscrpljujuće. Draži mi je moj online svijet! Tamo blokiraš kada i koga hoćeš. Kolegica mi veli nešto kao “izgledaš odmorno i svježe…” Mislim se, Isuse i Bože, ima nešto u onom skupom puderu i highlighteru kojim se premazujem i sjajim kao patkova glava. Da se razumijemo, zalegnem oko desetak kao nasukana kitopsina s daljincem u ruci, a u mislima mi stalno povrće, proteini, vježbajte s nama… Jedi normalno, jedi zdravo… Zelene pšenice, žitarice, posni sirevi i užasna grižnja savjesti jer, navodno, ne činim ništa za sebe.

Na Smartphoneu aplikacija koja me upravo upozorava da svoj dnevni cilj, izražen u brojanju koraka, nisam ispunila. Još uvijek mi se dižu oni ćevapi koji su odglumili ručak/večeru. Osjećam kako mi kroz sve pore prodire miris luka. Brže-bolje, nazovem prijateljicu i hodam po stanu gore –dolje, ali geolokacija me jebe pa se ništa ne bilježi. I dalje mi nije jasno što ću s tim MAXadslom kad prođe rok od besplatnih 9 mjeseci. I dalje ne znam što bih gledala. Televizija mi mijenja dečka/psa/kanarinca… RTL mi se čini kao najizglednija opcija, budući da sam se počela baviti posve istraživačkim light temama poput Mijenjam ženu (virtualno) i Samo nebo zna (gdje nam je kraj, virtualno).

Vratimo se mi na moju temu, dejtala sam, baš kako sam vam i obećala! Da se zna… Nisam ja izgubljeni slučaj. Ubrala i slobodnog i zgodnog primjerka u kasnim tridesetima. Znam, znam… I mene je strah što se iza svega krije, ali… Tko ne riskira, taj ni ne profitira. Nećete vjerovati, budući da mi se učinio tako jebeno dobar, pristala sam na taj prvi dejt. Umjesto kitice cvijeća, frajer u ruci drži bočicu vode i organizira nam šetnju od 5 kilometara. Skoro mi se učinilo romantično. Naravno uz mjerenje brzine, dužine, širine, otkucaja srca i što ti ja znam što sve taj njegov sat na zapešću ima. Naravno, veselim što ću i ja, bar danas, imati na Smartphoneu i u aplikaciji – novi rekord! Jupi!!! Očito nezadovoljan tempom, stalno stišće neki gumb na satu, a ja klepetam k´o patkica i trepćem okicama. Treptanje je zdravo, praćeno osmijehom, da se ne vidi koliko si zadihan. Naravno, vodu ni liznula nisam, pa smo se dotakli i teme unosa tekućine. Što ću!? Ja vazda gladna, nikad žedna.

Rastali se rukovanjem. Čovjek, naravno, a kako drugačije, vidi potencijal u meni, pa se javio sutradan, u pauzi, koga ili čega, nego li njegove Visosti treninga, kako bi vrlo rado opet u šetnju. Nema problema. Ako ništa drugo, bar ću se nadisati zraka izravnati kičmu, protegnuti noge…

Ista meta, isto odstojanje. Ja trepćem, on gleda na sat. Skoro pa idila! Smijemo se. Ugodno mi. Šepurim se sretna što se, još uvijek, ne vidi špekec. Vrhunac dejta je večera. Ne moja, koju sam gotovo preskočila, ne naša, nego njegova. Točno u minuti, kao da mu život ovisi o tome, iz džepa je izvukao posni sir i šaku badema. On jede svakih 2 sata. Nekakav meni neshvatljiv režim. Naravno da mi ne smeta klupica na koju sjedamo i na kojoj jede svoj sir i poslije me nudi bademima. Sva u strahu, uzela sam 2, budući da je mjerica 50 grama, jer ne želim da mi ostane bez svojih, brijem, omega masnih kiselina. Pa nije on bez veze tako zgodan, mislim si dok mu ponosno deklariram svoje kilograme, dnevne obroke i brojim sastanke izvlačeći se na problematičnu štitnjaču!

Kroz glavu mi proleti kako u pretrpanoj Carpisa torbi, uz Moj planer i Moj rokovnik, nosim i vrećicu badema, oraha ili proteinski shake, u pola sastanka vadim to na stol te ponosno kažem: „ Vrijeme je, moj obrok me čeka.“

Luda baba! Naravno, poslao je SMS: “Nismo kliknuli.”

20170224_082054

[box style=”0″]

Drama Queen se odlučila razveseliti jednu od vas. A čime nego Brzim testom za određivanje povišene vrijednosti kolesterola. Ne brinite, i ona ga je isprobala i nema se čime pohvaliti! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #colesterol

Prijave primamo do 7. ožujka, točno u podne. Nagrade će biti poslane samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Lavinija Stipetić!

[/box]

Ne propustite

Duh i tijelo

Budući da je upravo stres glavni okidač za bolesti štitnjače, općenito se preporučuje izvođenje asana koje imaju relaksirajući učinak.

Gastronomija

Ako ste ljubitelj biljne prehrane, a načela veganstva imate u malom prstu, sljedeći recept oduševit će sva vaša čula.

Brinimo jedna o drugoj

Hrvatska je u samom vrhu najviše stope porasta karcinoma štitnjače u svijetu, a statistički podaci ukazuju kako je deset oboljelih na 100 tisuća stanovnika,...

Brinimo jedna o drugoj

Ako štitna žlijezda ne radi kako treba, posljedice na organizam mogu biti brojne, a ponekad će to otkriti neobični simptomi na koje morate obratiti...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.