Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Drama Queen

Drama Queen: Čarapice lutalice

Šetnje dućanima s Ruskim Princem su sve osim dosadne.

Šetnje dućanima s Ruskim Princem su sve osim dosadne. Ne moram vam uopće prepričavati kako nas ljudi znaju pogledavati. Znam da mu je i samom teško vjerovati da sam jedna od onih žena koje mrze isprobavanja. A sad sam otkrila još jednu pozitivnu stvar zbog koje ga stvarno moram pohvaliti.

Shvatila sam da sam te svoje šopingholičarske probleme riješila onoga trena kada je točno pogodio moj stil i odabrao mi divnu oblekicu u kojoj sam se osjećala lepršavo i ugodno, ako se lepršavo može osjećati ženka s 90-tak kilograma.

Od danas mu slobodno mogu dati ulogu mog Ruskog Modnog Princa!

Karmica sarmica

Postoji još jedna važna stvar. Zapravo najvažnija. Prije ulaska u bilo koji dućan, čovjek me nahranio kao da sutra neće biti ničega na policama dućana. I tako lijepo sita, hodala sam sretna i vukla ga za rukicu od dućana do dućana, pažljivo izbjegavajući njegov najveći “porok”. No, kako je to uvijek u životu, karma je opaka kurva i upravo te odvede tamo gdje nikako nisi htio ići. Ne bih htjela reklamirati dućan, slobodno možete poslati upit u naš inbox, ali za razliku od brojnih Hrvatica, ja tu nikad nisam kupila ništa, a Ruski Princ mi je upravo u tom dućanu pronašao komad koji ću dugo, dugo nositi u svim prilikama i neprilikama.

Od danas, drage moje prijateljice, poznanice i vi koje me budete htjele upoznati, za sve što obučem okrivite Ruskoga Princa i njegov modus operandi. On će mi od sada pa na dalje i ubuduće kupovati sve, a da ja uopće ne moram ući u dućan ili shopping centar. Amen.

No, život nije tako idiličan.

Budući da je i on sam sebi nakupovao 10 puta veću vrijednost robe od te moje oblekice, vjerovali ili ne, odjednom je postao nervozan i to vjerujem točno zato što sam ja krenula računati koliko ga koštaju sve te njegove krpice. A naš dogovor je vrlo jednostavan – sve što potroši na garderobu u 50-postotnom iznosu mora uplatiti na moj račun. I uzevši u obzir činjenicu da on ne zna ni lagati ni šutjeti, jasno vam je da mjesecima nije kupio ništa! Stari škrtac!

Čarapice za (ne)zgodne

Tako nervozan i zastrašen pridružio mi se u kupovini čarapa, ili svima nam poznatih najlonki. Za sto kuna, brzinski i bez razmišljanja sam kupila jedan par jer je gospon prilično prevrtao očima. Par koji ima steznik u sebi. I nije mi bilo žao, u početku, dati tolike novce.

Istuširana, mirisna i našminkana, sjela sam na rub kreveta kako bih to čudo sa steznikom navukla i prikrila koji kilogram. Ali, avaj! Doista ne razumijem što mi žene sebi pokušavamo napraviti. Dobro se sjećam da me prodavačica odmjerila i tutnula u ruku čarape s brojem L, no kad sam ih pokušala navući, nisu stigle dalje od moga koljena. Vjerujete mi, skoro sam umrla! Znoj me počeo oblijevati od količine gumetine koja je zaustavljala cirkulaciju.

Udahnula sam i pokušala se primiriti ne bih li ih navukla do bedara. Jednostavno nije išlo. Val vrućine i napad panike su sve što vam ja mogu reći o najlonkama sa steznikom. Nikad više – pa ni u ludilu!

I ako slučajno pročitate u crnoj kronici tekst naslova „Ugurala joj najlonke u usta“ onda znajte da sam napala štrkljavu prodavačicu!

Ne propustite

Fashion report

Preko 3000 modnih marki sniženih do 80%, više od 500 novih ponuda svaki dan i besplatan povrat samo su neke od pogodnosti BestSecret trgovine.

Događanja

Odaberite SuperCard poklon karticu, s kojom ćete sigurno obradovati najmilije za koje želite da uživaju u čaroliji darivanja.

Trendovi

Danas, nekoliko desetljeća nakon, najlonke su postale dio kulture odijevanja te su i dalje neizostavan predmet svake ženske garderobe

Predstavljamo

Poznato riječko shopping odredište Tower Centar Rijeka u subotu 21.11.2015. raznolikim zabavno-glazbenim programom obilježava svojih prvih 9 uspješnih godina.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.