Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Drama Queen

Drama Queen: Gdje ste, otpisani?

Što mislite o ženstvenosti, senzualnosti i dostojanstvu?

Zamislite da vam netko ponudi gostovanje na jednom predavanju i da vas pita što mislite o ženstvenosti, senzualnosti i dostojanstvu kada sve vaše poznanice, a i neke prijateljice, misle da ste vi prosto debeli i da nema nikakve šanse da se neki lik zalijepi za vas? Budući da vam salo visi na sve strane, a ni celulit vam nije stran, kao da ste otpisani. Nitko vas neće.

Ne lažimo se. Nije bez veze negdje netko izrekao onu poznatu: „Bolje da ljulja, nego da žulja!“

Ove suhonjave, kojima apsolutno stoji sve i stanu u broj 36/38 te broje kalorije, svečano obavještavam kako frajeri većinom vole oveće dupe. Seksi im je. Najčešće vole i oveće „blizanke“. Valjda se u njima probudi neka životinja dok gledaju punašnu i naoko plodnu ženku. Parili bi se.

Kada smo kod frizura, kako sam nedavno raspravljala s jednom novinarkom, mojoj poznanicom, ni ona, ali ni ja nikada nećemo shvatiti i preboljeti sva ta pitanja vezana za našu (kratku) kosu. Zašto ne pustimo kosu? Osobno, ne želim trošiti dva sata svoga života boreći se s fenom i četkom, bar dva puta tjedno. I, bez uvrede svim frizerkama, ne želim ni vas plaćati da bih sjedila u salonu dok me potežete i četkate ili peglate. Ne želim kupovati nikakve preparate niti pegle za kosu. Sebi sam lijepa bez kose, a mislim da je to daleko važnije od svih pitanja, mišljenja, prijedloga i želja, bila ona od udvarača ili ostatka svijeta.

Ove s „usnim“ pomagalima, filerima, botoxima i što ja znam čime, isto tako obavještavam da svi moji muški prijatelji, a imam ih previše, misle da su te usne sranje. Da su ružne, pa se vi pumpajte pućite i naslikavajte u vječno istoj pozi.

https://www.instagram.com/p/CEbXaU_pb8f/?utm_source=ig_web_copy_link

Daj, kad već pričaš o tom najboljem burgeru u gradu, daj se zaflekaj malo dok jedeš. Nasmij se dok ti je meso zapelo za zube. To bi mi bilo fora. Daj dok piješ tu omiljenu kavicu, s najboljom pjenicom, poliži brčiće. Bit će puno uvjerljivije od random pobacanih predmeta na stolu!

I svi ti trendovi koje slijedite i sličite kao jaje jajetu dok vičete kako ste sve posebne, jedinstvene, izgubili su smisao. Stvarajte svoj vlastiti stil i trend.

Što ja mislim o današnjem pojmu ljepote, ženstvenosti i dostojanstva?

Pa, trudim se, uglavnom, ne misliti. Sram me je koliko je žena nesigurno, koliko je žena opterećeno i koliko se trude zaustaviti prirodne procese. Strašno mi je slušati o svim tim silnim dijetama, o svim tim boljim verzijama sebe kao da ništa prije nije bilo dobro. Sram me je koliko se i u četrdesetima traže, a zapravo se vrte u krug, nesvjesne da se tako nikad neće pronaći.

Najljepša žena, (slično vrijedi i za muškarce), je ona žena koja je prihvatila sebe takvu kakva je. Koja je svjesna svojih nedostataka i vrlina. Koja ne glumi da je ono nešto što nije i koja se ne boji da će prekid veze ili odbijanje nekog muškarca biti najgora stvar u njenom životu.

Najljepše žene su one žene koje se ne boje biti same, koje se ne zamaraju dužinom dlačica na nogama i koje su opuštene i vedre, nasmijane, pozitivne, neopterećene trendovima, to-do listama i silnim nametnutim pravilima. One su prilično ugodno društvo, a s godinama ljudi požele (samo) ugodno, vedro društvo! Ženstvena je ona žena koja se ne srami ni sebe ni svojih želja ili potreba, bile one i seksualne prirode.

A dostojanstvo je nestalo s objavama na društvenim mrežama dok mlade nade pokušavamo uvjeriti kako sisa i guzica mogu prodati sve uz poskočice: “Ljepotice, divna si, najljepša …”

Ne propustite

Fashion report

Yalea, jednako kao i She.hr, želi podržati žene u njihovim izborima, želi podržati njihove talente, nagraditi njihovu osobnu i prirodnu ljepotu.

Drama Queen

Okruženi smo ambicijama, arogancijom i, unatoč činjenici da se toliko pozivamo na vjeru i Boga, puni smo lažljivih, prljavih misli, omalovažavanja i osuđivanja.

Fashion report

Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši...

Seks

Donosimo osam načina pomoću kojih ćete ponovno probuditi senzualnost i uživati u svojoj ženstvenosti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.