Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Drama Queen

Drama Queen: Još malo pa ćemo svi postati Drag Queen

Uzevši u obzir trenutnu situaciju i činjenicu da nisam inspirirana ama baš ničim, u želji da dođem do kakve ideje, danima sam surfala Instagram profilima, Pinterestima i sličnim modernim čudesima.

Stvarno nisam jedna od onih žena koju bi tko nazvao stručnjakinjom za modu i ljepotu. Ni ne pokušavam to biti. Mislim da je to jedna od najmanje bitnih stvari koje me općenito zanimaju, iako sam u svom životu imala zanimljivih modnih kombinacija i izričaja.

Usprkos svemu, oduvijek sam se osjećala dobro u svojoj koži, pa bila ona i rastegnuta na gotovo sto kilograma.

Nikad nisam imala pretjeranu potrebu pokazivati dekolte, a guza je takva kakva je. Nisam nikad ni bila neki pretjerani ljubitelj minica. Veliki sam obožavatelj svih vrsta čarapica, od onih mrežastih preko onih dječjih…

Tenisice obožavam, obožavam i čizme.

Zvuči dosadno?

U životu nisam uspjela povući crtu tuša, a da u konačnici ne izgledam kao da me netko pretukao. Ista stvar je i s puderima. S njima uvijek osjećam neku konstipaciju, dok ruž uredno pojedem ma koliko se on zvao trajnim ili inovativnim. I to, pojedem ga dosta brzo.

Ostaje mi samo maskara! Ona je glavni alat u mojoj makeup rutini. I nikad mi nije palo na pamet ugraditi ekstenzije trepavica. Kod poziram pred fotoaparatima, uglavnom ispada kao da se kreveljim…

O kosi nećemo, jer se ne želim fenirati i ne dolazi u obzir ništa što nije gotovo, s pranjem kose, u desetak minuta.

Još zanimljivije?

Uzevši u obzir trenutnu situaciju i činjenicu da nisam inspirirana ama baš ničim, u želji da dođem do kakve ideje, danima sam surfala Instagram profilima, TikTokovima, Pinterestima i sličnim modernim čudesima, ali i drugim portalima. Ah…

Nekako, teška srca priznajem –  ovih mi je “brojnih poznatih” lagano dosta. Pa pijem kavu u dnevnom boravku, pa ja i moja kuhinja, pa moja spavaća soba… Pa malo glumim kuharicu, evo me, vježbam, pa putujem, pa me malo strah, pa ubijam dosadu… Ne znam zašto često gledam to čišćenje i kuhanje?

O tome sam možda već pisala, ali modi izričaj nam diktiraju (većinom) Homići (ili kako ih moj Ruski Princ zove – Secesijske Tetkice) koji od nas žena uporno pokušavaju napraviti vješalice. Da vam ne pričam koliko je često teško, na primjer, pronaći neke normalne hlače. I užasavam se eventualnog modnog povratka hlača niskoga struka jer je teško u njih ugurati guzu i bokove! Slikovito, sliči ukvasanom kruhu koji bježi iz neke posude!

Drag Queen

A beauty? Počinjem shvaćati i da nam makeup artisti guraju pod nos neke načine šminkanja koji od svake žene pokušava napraviti Drag Queen. Kike sam jednom pitala što je s tim obrvama i crtanjem tih nekih čudnih trokuta, što je s tim češljanjem, poravnavanjem, a sad se pitam i što je s tim (pre)crtanim usnama. Uopće neću govoriti o filerima u usnama koje postanu guma za bicikl. Mogla bih neke ljude i uvrijediti, ako jasno kažem što mislim, a to mi nikako nije cilj.

Ne popujem ja nikome, već sam naglasila da nisam nikakav stručnjak, samo se pitam koliko si nesigurna kada ti sve ovo gore navedeno treba da se osjećaš dobro u svojoj koži. Da se osjećaš važno i posebno? Toliko truda za što?!

I, na koncu ako se uhvatim “domaćih” prilika, premala smo mi zemlja za toliki broj influencera, modnih ikona, pjevača, glumica i kuhara.

Jednog dana ćete plakati za privatnošću, a neke od vas će i vlastita, naslikavana djeca prekoravati.

Ne propustite

Darivanje

Izuzetna vodica sastoji se od hijaluronske kiseline 100 % prirodnog podrijetla i mikročestica ulja šipka koje zadržavaju vodu u koži zbog čega je koža zategnuta 24 sata.

Beauty report

Najizvođeniji svjetski tretmani regenerativne medicine, kozmetologije i estetike od sada se mogu raditi i u Zagrebu, točnije BeYoutik Baru.

Beauty report

ISDIN, najbrže rastući brand dermo kozmetike u europskim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, te vodeći brand na području fotozaštite, sinoć je na ekskluzivnom partyju predstavio...

Dobar posao

Najveća industrija današnjice, influencer industrija, procvjetala je tijekom zadnjih 20 godina, preoblikujući način na koji se informacije plasiraju i stvaraju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.