Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Drama Queen

Drama Queen: Kojem svom bivšem biste se vi vratili?

Imate li i vi nekoga koga nikada nećete moći zaboraviti i pomalo se bojite reći to na glas?

Zar vam se nekada ne čini kako osobno poznajete sve te ljude koje uporno pratite na društvenim mrežama? Pobožno čitate sve te trač rubrike kojima nas pokušavaju zabaviti i navući koji klik više?

Priznajte. Imate svoje mišljenje o baš svemu. Imate mišljenje o njoj. Imate mišljenje o njemu. Imate mišljenje o njihovoj vezi. I znate krivca!

Često potajno klikate profile, i tu ne mislim samo na profilne zvijezda i zvjezdica, pomalo zavideći na onome što je tamo prikazano. Baš kao da ste ponovno ona teenage girl usred puberteta zaluđena nekim pjevačem i pjevačicom.

Gledate sve te priče i živote i mislite da ste i vi mogli tako, posve nesvjesni da je to često predstava za narod.

Da su sretni brakovi, ili divni prijatelji s kojima se ide na putovanja, samo varka.

Da su držanje za ruke i osmijesi odglumljeni. Jer, tko želi javno pokazati da pati? Da je nesretan?

Tko želi javno priznati da život nije ispao onakvim kakvim smo ga planirali?

Nitko ne želi biti gubitnik! Patnja je za gubitnike!

Vratiti se bivšem? Jennifer Lopez i Ben Affleck su možda najpoznatija verzija one stare priče: “Molim te, vrati mi se!” Općenito, zanimljivo je čitati komentare običnog puka na veze i ponovne veze zvijezda. Doista, nekad mi se čini da pomalo previše ‘brijemo’ kako ih poznajemo.

Između ostaloga, često to znam reći svojim prijateljicama, koje nekad čak i misle da imaju posebniju djecu od one posebne, pogledajte sve te dječje zvijezde – niti jedna od njih ne živi jednostavnim životom. Ni jedna ne izgleda normalno, većina djeluje zbunjeno… I nije im bilo lako odrastati i pronaći sebe. Pa ni vašoj djeci nije lako… A i sami znamo kako u novcu nije sve. Doduše, pomaže u puno toga, ali i ne čini baš sretnim.

Selena Gomez i Justin Bieber, Jennifer Aniston i Brad Pitt, Miley Cyrus i Liam Hemsworth… To su neke od neprežaljenih veza, ako je vjerovati komentarima.

Trenutno cijeli svijet ‘svršava’ na priču u kojoj su glavni junaci Taylor Swift i Travis Kelce te se kladimo kako će izgledati njihova ‘Breakup Song’, jer sudeći po komentarima, već znamo da će ona njega napucati!

Recite mi, kojem svom bivšem biste se vi vratili?

Nego, imate li i vi osobu koju ćete voljeti bez obzira na činjenicu da niste skupa i da, vjerojatno, nikad više nećete biti u vezi? Imate li i vi nekoga tko vas je ‘obilježio’?

Imate li i vi osobu koju i danas potajno tražite na društvenim mrežama, iako pored vas u krevetu spava vaš muž, žena, odabranik ili odabranica? Stalkate onako anonimno, u strahu da vas ne uhvati, ili čak imate neki tajni profil samo tome namijenjen…

Gledate li? Maštate li? Ljutite li se? Zavidite li? Postoji li pitanje u vašoj glavi slično onom – vratiti se bivšem?

Imate li i vi nekoga koga nikada nećete moći zaboraviti i pomalo se bojite reći to na glas? Imate li nekoga, a da poželite da je sve ispalo drugačije? Znate onu – da mi je ova pamet, a ono doba!?

I znam da mi nećete odgovoriti na pitanje iz naslova. I to je posve OK.

Ja bih možda neke stvari drugačije napravila, da mi je ova pamet.

Znam da su nas učili kako nikad ne smijemo priznati… Razgovori o ovim temama mogu potaknuti dublje promišljanje i otvoriti prostor za različite diskusije. Možda mogu pomoći nekome da shvati – idealno ne postoji…

Ne propustite

Darivanje

Junakinja Madeleine Grant rođena je Londončanka, studentica na pariškoj Sorboni, istodobno naivna djevojka i majka hrabrost.

Drama Queen

Jednom davno bila sam romantična. Jednom davno možda sam i vjerovala u ono „da kraja života“.

Suncokreti na oblacima

Često se kraj odnosi na rastanke, odvajanja, razvode, prestanke prijateljstva. Međutim, ne mora kraj nečeg doslovno značiti baš kraj – kraj.

Seks i osjećaji

Prevara u ljubavnom odnosu jedna je od težih izdaja i treba vremena da čovjek nakon ovakvog neugodnog iskustva povrati povjerenje u ljude.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.